Câți șoferi drogați și consumatori de ”iarbă” au găsit polițistii după ce...

Câți șoferi drogați și consumatori de ”iarbă” au găsit polițistii după ce i-au verificat pe cei care au ieșit de la Festivalul Plai

1
DISTRIBUIȚI

foto-2Poliţiştii din Timişoara au asigurat, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, măsuri de ordine la un festival de muzică, ocazie cu care au întocmit mai multe dosare penale pentru deţinere de droguri, fără drept, în vederea consumului propriu, şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Timişoara, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi jandarmi au desfăşurat activităţi specifice pe raza municipiului Timișoara, în zona de desfăşurare a festivalului Plai. În activităţile desfăşurate, poliţiştii au utilizat aparatul Drager DrugTest 5000, un aparat de măsură portabil pentru detecţia calitativă a drogurilor în salivă. Au fost întocmite 10 dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de deţinere de droguri, fără drept, în vederea consumului propriu şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

De asemenea, sâmbătă poliţiştii au oprit pentru control două autoturisme care circulau pe strada Aleea Pădurea Verde, din municipiului Timişoara.


Oamenii legii au procedat la testarea şoferilor, doi bărbaţi de 29 şi 35 de ani, cu aparatul Drager DrugTest 5000, în ambele cazuri rezultatul fiind pozitiv pentru testul THC-Cannabis.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.