Timișoara Saracens așteaptă confruntarea cu Dinamo din Ronaț. Pe ce jucători importanți...

Timișoara Saracens așteaptă confruntarea cu Dinamo din Ronaț. Pe ce jucători importanți nu se poate baza tehnicianul Grainger Heikell

0
DISTRIBUIȚI
saracens rcm dinamo (4)
Timișoara Saracens vrea să o pună din nou pe Dinamo la pământ

Revenită pe căile victorioase și în deplasare, campioana Timișoara Saracens se pregătește pentru duelul de sâmbătă cu Dinamo București de pe teren propriu. Antrenorul Grainger Heikell are în continuare o serie de jucători de bază cu probleme medicale, dar bănățenii au arătat că au numeroase soluții în lot și vizează inclusiv punctul bonus.

Saracens RCM revine în Ronaț după un categoric 51-11 pe terenul lui ”U” Cluj. ”E bine să revenim acasă să jucăm în fața prietenilor și familiei. Vrem un rezultat bun cu Dinamo, o echipă puternică fizic. Suntem mulțumiți de evoluția de săptămâna trecută de la Cluj, am arătat îmbunătățiri, mai e de lucrat, dar am progresat în ultimele săptămâni.


Sper să se întâmple la fel și cu Dinamo. Mai e de muncit, dar facem pași importanți”, a declarat Grainger Heikell, tehnicianul campionilor.

Nici în acest joc antrenorul neozeelandez al bănățenilor nu va miza pe Stelian Burcea, Moala și Aholelei, cu toții accidentați. De asemenea Paula Kinikinilau e în continuare indisponbil și va reveni probabil în luna octombrie pe teren. ”Dinamo e mereu o echipă solicitantă, au oameni puternici, de aceea va trebui să fim concentrați și să ne ferim de greșeli. Să avem o posesie prelungită. Noi să punem presiune… Trebuie de asemenea să le blocăm căile de atac”, a subliniat Grainger.

Vasile Rus va fi căpitanul echipei în această rundă, după ce în Ardeal banderola a fost la Popârlan. ”Așteptăm suporterii pentru că în sfârșit avem un meci acasă sâmbătă. Au un pachet de înaintare foarte bun, dar sper să nu avem probleme. Vrem să câștigăm meciul cu punct bonus și să fie un meci frumos. Echipa e pe drumul cel bun, s-a văzut după rezultate. Săptămâna aceasta a fost foarte bună, ne-au ieșit majoritatea lucrurilor antrenate… Noi nu vrem să mai avem parte de accidente neplăcute și la finalul sezonului să fim pe primul loc”, a adăugat Rus.

Partida Timișoara Saracens RCM – Dinamo București se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena ”Gheorghe Rășcanu” din cartierul Ronaț. După cinci runde în SuperLiga 2016-17 timișorenii au 14 puncte, cu patru mai multe decât ”buldogii”, tot din patru partide jucate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.