TĂVĂLUG Timișoara Saracens ”a călcat-o” pe Dinamo și la București. Start perfect...

TĂVĂLUG Timișoara Saracens ”a călcat-o” pe Dinamo și la București. Start perfect în lupta pentru păstrarea Cupei Regelui

1
DISTRIBUIȚI
saracens dinamo (29)
Dinamo a devenit un ”sparring partner” pentru Timișoara Saracens

Campioana României la rugby nu le-a dat nicio șansă ”buldogilor” nici pe teren propriu. Timișoara Saracens RCM s-a impus cu un năucitor 52-3 pe terenul lui Dinamo București în primul meci din grupa unică a Cupei Regelui.


Gazdele au încasat azi nu mai puțin de opt eseuri bănățene.

După victoria la zero din Ronaț, elevii lui Grainger Heikell, într-o formulă aproape ideală dacă ținem cont de accidentări, nu a avut milă de dinamoviști nici în calitate de oaspeți. Deși bucureștenii au deschis scorul din penalitate, Randall Morrison, Fercu, Zaharia de două ori, Calafeteanu, Sefanaia, Rose și Manumua Tevita au culcat, rând pe rând, balonul în terenul de țintă al lui Dinamo. Scorul la pauză a fost 28-3 pentru timișoreni, care au ratat doar ultimele două transformări. Până atunci același Vali Calafeteanu, în patru rânduri, respectiv Conache, de două ori, au reușit să întregească rezultatul final cu execuții printre bețe.

Timișoara Saracens își continuă ”hegemonia” internă în Cupei Regelui, competiție pe care o deține după desfășurarea ediției I. În etapa următoare campionii primesc replica Clujului, peste o săptămână, de la ora 11.00 pe arena ”Gheorghe Rășcanu” din Ronaț.

Timișoara Saracens: Militaru, Căpățână, Pungea, Popârlan, Drenceanu, Morrison, Rus, Burcea (cpt.), Calafeteanu, Rose, Coanche, Fonovai, Sefanaia, Zaharia, Fercu. Rezerve: Rădoi, Taupaki, Halalilo, Mureșan, Ianuș, Pretorius, Popa și Tevita. Antrenor. Grainger Heikell.

1 COMENTARIU

  1. uite aici adevarata echipa . astia is adevarati banateni.
    aici la aceasta echipa trebuie directionati bani. nu la poli. aici trebuie sustinere. rugby reprezinta timisoara si in europa. nu poli. acs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.