Timişorenii, protest împotriva senatorilor care îl protejează pe Oprea în scandalul morţii...

Timişorenii, protest împotriva senatorilor care îl protejează pe Oprea în scandalul morţii poliţistului Gigină. Când se iese în stradă

0
DISTRIBUIȚI

protest timisoara

Timişorenii memulţumiţi de faptul că senatorii nu au încuviiţat începerea urmăririi penale pe numele lui Gabriel Oprea sub acuzaţia de omor din culpă – adusă de DNA în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină, care a decedat în timpul serviciului ca urmare a după unui accident rutier – sunt chemaţi să iasă în stradă.

Strigarea s-a făcut pe Facebook unde organizatorii au scris că „senatorul Gabriel Oprea a fost protejat din nou de votul colegilor săi senatori, după ce Direcția Națională Anticorupție a cerut aviz de urmărire penală pentru Oprea în dosarul privind decesul polițistului Bogdan Gigină, sub acuzație de omor din culpă.Ne-am săturat de folosirea abuzivă a imunității parlamentare! Vrem ca toți cetățenii acestei țări să fie tratați egali de către justiție, fără ca unii să se ascundă în spatele scutului ridicat de colegii lor; mai ales atunci când subiectul anchetei este moartea unui om! Vrem un singur lucru: justiția să fie lăsată să-și facă treaba.


Oprea trebuie cercetat și judecat! Singura opțiune este DEMISIA!”. Protestul este programat pentru joi, de la ora 18, în Piaţa Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.