10.000 de dolari, puși la bătaie de o companie pentru a-și pregătii...

10.000 de dolari, puși la bătaie de o companie pentru a-și pregătii viitorii angajați chiar de pe băncile școlii. Cum vor fi selectați

0
DISTRIBUIȚI

calculator

O companie din Timișoara caută profesioniști adevărați pe care e dispusă să îi „crească” de pe băncile școlii. Aceasta pune la bătaie 10.000 de dolari americani, burse pentru lucrări de licenţă în programarea pe calculator.

Saguaro Technology oferă 10 burse, unui număr de 10 studenţi ce işi vor susţine lucrarea de licenţă în 2017. Pe perioada celor șapte luni de dezvoltare a proiectului de licenţă, pe lângă recompensa financiară, cei selectaţi vor beneficia de sprijinul tehnic şi expertiza mentorilor din cadrul companiei, avand astfel oportunitatea de a se consulta asupra fazelor de documentare, design şi implementare a lucrării.

”Programul UPT Senior Scholarship se adresează studenţilor din anul terminal ai Facultăţii de automatică şi calculatoare a Universităţii Politehnica Timişoara, ce doresc să exploreze în cadrul lucrării de licenţă unul dintre următoarele domenii: infrastructură inteligentă, administrare resurse umane informatizată, reţele de votare consensuale digitalizate. Acest program reflectă angajamentul nostru de a contribui la formarea unei noi generaţii de programatori, orientaţi către cerinţele actuale ale industriei de dezvoltare software.


Sub coordonarea echipei de mentori, studenţii se vor afla faţă în faţă cu tehnologiile viitorului aflate în dezvoltare în laboratoarele Saguaro. Le vom pune la dispoziţie infrastructura performantă de care dispunem şi dorim să le oferim un cadru de învățare şi dezvoltare avansat, prin împărtăşirea cunoştintelor şi experienţelor noastre practice”, arată Tiberiu Hidi, manager general al companiei.

Candidaţii vor fi selectaţi în baza CV-ului şi a unui interviu. Termenul limită de înscriere este 31 octombrie 2016. Detaliile se găsesc pe site-ul Facultătii de Automatică şi Calculatoare a UPT şi pe site-ul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.