20 de timișorence au învățat gratuit cum se schimbă roata la mașină....

20 de timișorence au învățat gratuit cum se schimbă roata la mașină. Cum s-au descurcat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-63044916">
curs schimbare roti
20 de timișorence au învățat cum se schimbă roata la mașină.

Acțiune inedită organizată, sâmbătă, în parcarea Iulius Mall Timișoara. 20 de șoferițe care și-au propus să se descurce singure în cazul unei pene de cauciuc au participat la un curs gratuit de schimbat roți la mașină.

Ajutate mai mult verbal de doi mecanici, participantele s-au descurcat de minune astfel că, în doar zece minute, au reușit să ridice mașina pe cric și să monteze roata de rezervă. Acțiunea în cadrul căreia doamnele au învățat cum se schimbă simplu și eficient roata de la mașină a avut deviza „Femeia are mereu o alternativă, dar și o roată de rezervă” și a fost organizată de o firmă privată.

„A fost o experiență benefică și foarte practică, deoarece am avut ocazia să schimb o roată, și nu numai, să privesc cum se face”, a spus Simona. De asemenea, Bianca Pavel consideră cursul ca fiind „o experiență foarte plăcută, am învățat cum să schimb o roată, lucru pe care nu l-am mai făcut până acum”, iar Cosmina crede că este „o idee foarte bună pentru a învăța femeile să se descurce singure în caz de pană”.

La finalul acțiunii, participantele au primit un kit cadou care să le ajute să nu se murdărească sau să-și strice manichiura atunci când schimbă roata la mașină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.