Accident GRAV la ieșirea din Timișoara: mașină lovită de tren și târâtă...

Accident GRAV la ieșirea din Timișoara: mașină lovită de tren și târâtă 30 de metri UPDATE 2 Cum s-a produs accidentul FOTO

1
DISTRIBUIȚI

accident masina tren

Accident feroviar la ieșirea din Timișoara spre Giroc, în această dimineață, puțin după ora 04.00: șoferul unei mașini care traversa calea ferată nu s-a asigurat corespunzător, automobilul fiind izbit în plin de Săgeata Albastră și târât pe o distanță de 30 de metri.

Trei persoane aflate în mașină au fost rănite și transportate la spital.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Conform primelor informații, șoferul nu a respectat semnalele acustice și luminoase și a încercat să traverseze șinele, mașina fiind izbită în plin de garnitura de tren care venea cu viteză.


În urma impcatului puternic, mașina a ajuns la 30 de metri distanță, iar șoferul și cei doi pasageri au fost răniți. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la Ambulanță și Pompieri, iar victimele, două dintre ele în stare gravă, au fost transportate la spital. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar trenul, care nu a fost avariat serios, va ajunge la destinație cu zeci de minute întârziere.

UPDATE 2 Șoferul care circula dinspre Giroc spre Timișoara a decis să depășească mașinile care se opriseră la semnalele acustice și luminoase de la trecerea peste calea ferată, și a intrat în plin în trenul care tocmai trecea. Pentru două dintre victime a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.