Adrian Pau: „Dacă cineva din PSD ar fi vrut să distrugă dreapta...

Adrian Pau: „Dacă cineva din PSD ar fi vrut să distrugă dreapta în Timiș, nu ar fi reușit cum a reușit Nicolae Robu”. De ce crede Adrian Diaconu că partidele mici nu vor trece pragul electoral

1
DISTRIBUIȚI

adrian-pau

Adrian Pau (foto), candidat din partea PSD Timiș pentru Camera Deputaților, l-a criticat pe Nicolae Robu, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, pentru modul în care conduce PNL Timiș. „Oricine din partea PSD dacă ar fi vrut să facă un program de distrugere al dreptei în Timiș, nu reușea cum a putut liderul acestui partid, Nicolae Robu. Alina Gorghiu a spus foarte clar că va candida acolo unde poate să ajute organizațiile slabe”, a declarat consilierul local PSD.

Adrian Diaconu: „Util ar fi ca voturile să se dea între PNL și PSD”

De asemenea, Adrian Diaconu, candidat pe lista pentru Senat a PSD Timiș, a comentat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE din această seară, candidatura Alinei Gorghiu în județul nostru, în locul lui Vasile Blaga. „Nicolae Robu interpretează realitățile din punctul său de vedere. Problema nu e că aceste persoane sunt din județul nostru sau nu. Vasile Blaga a venit aici doar în campanie, a ajuns în Parlament și după patru ani și-a dorit să mai vină o dată. Noroc că a explodat acel dosar acum”. Totodată, Adrian Pau crede că oamenii care vin să candideze în Timiș din alte părți ar trebui să înțeleagă faptul că „Gelu e un sat din Timiș, și nu un personaj din istoria noastră. Cetățenii au nevoie de oameni care să discute cu ei și să încerce să le preia problemele, oamenii nu au nevoie de lideri pe care să-i vadă la televizor”.

Adrian Diaconu consideră că ținta PSD Timiș de a obține 40 de procente la alegerile din această iarnă, așa cum a anunțat, astăzi, Sorin Grindeanu, este una realistă.


„Președintele consiliului județean ne aparține și deja a impus un suflu nou. Dincolo de acțiunea de a-i pupa pe primari de trei ori, sprijinul merge clar pe proiecte. Media de vârstă a echipei de candidați pentru alegerile parlamentare din partea PSD Timiș este de 40 de ani. Am avut un șoc când am văzut că sunt singurul cu păr alb din echipă. Acest lucru ne dă încredere că am rupt-o cu tradiția, cu trecutul, venim cu oameni care au performat în domeniile lor”, a explicat pesedistul.

Totodată, Adrian Diaconu crede că niciun partid politic, în afară de PSD și PNL, nu va trece pragul electoral. „Românii au ajuns la maturitatea de a-și valoriza votul, se merge pe principiul de vot util. Dacă tot ies din casă, măcar să ies și să dau votul candidatului care consider că are cea mai mare șansă. Util ar fi ca voturile să se dea între PNL și PSD. Orice vot dat partidelor mici, în afară de minorități, e unul irosit. Cu tot respectul pentru oamenii care încearcă să se facă auziți, să-și facă un nume în politică, eu zic că nicio altă formațiune politică nu va trece pragul electoral, în afară de PNL și PSD”, consideră Adrian Diaconu. Și Adrian Pau crede că partidele politice mici vor reuși cu greu să treacă pragul electoral, pentru că „nu au structuri solide în județ”.

Adrian Pau, care a trecut de la PDL la PSD, a povestit, în finalul emisiunii, și o întâmplare interesantă din interiorul fostului partid, care era condus în acea vreme de Constantin Ostaficiuc. „Ostaficiuc nu știu dacă a fost căpușă sau a fost căpușat. Îmi aduc aminte că la un moment dat, de Crăciun, mă sună Marius Dugulescu și îmi spune că i-a spus Ostaficiuc că fiecare consilier local trebuie să dea 1.000 de euro pentru cadouri de Crăciun, pentru case de copii, etc. Nu știu dacă s-au strâns, pentru că nu i-am dat, nu am avut de unde”, a povestit Adrian Pau.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.