ALDE și UDMR Timiş şi-au depus listele cu candidaţi la BEJ. Ce...

ALDE și UDMR Timiş şi-au depus listele cu candidaţi la BEJ. Ce obiective anunţă liderii Marian Cucşa și Francisc Halasz

0
DISTRIBUIȚI
candidati-alde-2016-1
Echipa ALDE Timiș la depunerea dosarelor

ALDE și UDMR Timiș și-au depus, astăzi, la Biroul Electoral Județean, listele cu candidați pentru alegerile din iarna acestui an.

Liderul ALDE Timiș, Marian Cucșa, care deschide lista partidului pentru Camera Deputaților a declarat că „Sunt alături de o echipă care îmbină tinereţea cu experienţa celor care au mai făcut politică. Mă bucur că am reuşit să întrunim o echipă care să poată să dea o alternativă timişorenilor faţă de ce a fost până acum în Parlament. Ne bazăm pe votul liberalilor din judeţul Timiş. Am stabilit candidaţii cu puţin timp în urmă, nu am stat să se dea semnalul de la Bucureşti sau diverse alte priorităţi care au fost la alte partide. Candidaţii sunt toţi din judeţul Timiş și sunt buni gospodari ai acestui județ”, a declarat Cucșa. Acesta susține că ALDE Timiș dorește să obțină două mandate de deputat și unul de senator.

Senatorul ALDE Timiș, Petru Ehergartner, a atacat dur PNL și a spus că „timișorenii vor aprecia faptul că componenta liberală care ar trebui să îi reprezinte în Parlament să fie una care să le cunoască problemele, care are legătură cu electoratul din Timișoara. PNL actual, care nu este PNL, este PDL nu a mai avut resurse liberale autohtone și a fost necesară o transfuzie de import, o transfuzie de pe Dâmbovița și cred că acest lucru va fi taxat de electoratul timișorean și timișean”.

Delegația Permanentă Națională a ALDE a validat la începutul săptămânii listele întocmite de filiala judeţeană.


Pe lista de la Senat se află: senatorul ALDE Timiș, Petru Ehegartner, Ion Davițoiu, Iosif Groza, Mihaela Nagy, Florian Creț și Marius Ionescu. Pentru Camera Deputaților lista este deschisă de președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa, urmat de Traian Stancu-vicepreşedinte CJ Timiş, Nistor Geană, Nicolae Istrat, Lidia Laction – liderul organizaţiei de femei a ALDE Timiş, Vasile Pop, Vraja Andreea, Marius Giurisici, Șerban Roșu, Alin Gubandru, Laura Chindriș, Dorel Bogluț și Silviu Andrișan.

Obiectivul UDMR: „Să avem o echipă puternică”

În jurul orei 12.30, și echipa UDMR Timiș a venit la Biroul Electoral Județean pentru a depune dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare din această iarnă. Francisc Halasz, președintele UDMR Timiș, a venit însoțit la sediul Prefecturii Timiș de deputatul Molnar Zsolt, care candidează din nou pentru o funcție de deputat.

candidati-udmr-2016

Liderul filialei județene a UDMR a declarat, după depunerea candidaturilor, că „ne-am înscris la alegeri ca să avem o echipă puternică atât în Camera Deputaților, cât și în Senat. În ceea ce privește județul Timiș, targetul este păstrarea locului în Camera Deputaților, fiindcă este deosebit de important. Iar în cazul Senatului, de a aduna cât mai multe voturi pentru coșul comun al UDMR-ului, ca să avem o fracțiune cât mai puternică și în Senat”.

Întrebat câte voturi și-a propus UDMR Timiș să strângă, Francisc Halasz a precizat că „minimul de voturi propus este cel realizat pentru consiliul județean, dar pentru a fi siguri că intră județul Timiș și nu alte județe, pentru aceasta ar trebui să ajungem la peste 12.000 de voturi la nivelul județului și sper să le realizăm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.