Alina Gorghiu, detalii PICANTE despre filmuleţul în care o fetiţă îi spune...

Alina Gorghiu, detalii PICANTE despre filmuleţul în care o fetiţă îi spune că nu deschide uşa la hoţi. Ce alte păţanii comice a avut VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

ALINA GORGHIU LA PNL TIMISOARA 05_resize

Un filmuleţ realizat în anul 2008 în campania electorală a PNL face furori pe internet. La acea dată candidat pentru un mandat de deputat, Alina Gorghiu, mergea din uşă în uşă pentru a convinge cetăţenii să o voteze. Filmuleţul a devenit viral graţie conversaţiei savuroase dintre Gorghiu şi un copil care îi spune că nu deschide uşa pentru că sunt hoţi. Prezentă la Timişoara, liberala a oferit detalii legate de filmare.

„E un filmuleț din campania mea electorală, postat de mine pe blogul meu personal, făcut cu echipa mea cu care am făcut «door to door» în campania electorală. Am mers foarte mult din ușă în ușă, ceea ce să știți voi face și în Timișoara cu predilecție pentru că sunt cele mai frumoase amintiri pe care un om politic le poate avea dintr-o campanie electorală. Eram în sectorul 5 împreună cu cei zece studenți pe care îi aveam atunci în staff și mergeam din ușă în ușă și bineînețeles că au fost multe momente hazlii. Au fost momente în care a trebuit să intru în casa omului și am mâncat zacuscă, mi-au pus dulceață după zacuscă şi am mâncat, moment în care a trebuit să stau să mă joc cu copilul, că mama trebuia neaparat să facă cafea, atât de multe momente în care oamenii s-au plâns la mine.


Am atât de mulţi prieteni în sectorul 5 făcuţi pe baza acestui demers de a merge din uşă în uşă. Colegii mei filmau momentele simpatice şi pe cele mai neplăcute, că am rămas blocaţi şi în lift, la acel filmuleţ am rămas blocaţi în lift o oră şi cineva ne-a deblocat cu andreaua la etajul opt, momente simpatice, momente în care au și aruncat cu niște bulgări niște copii în noi și am căzut pe gheață, în fine, au fost zile și zile”, și-a amintit Alina Gorghiu.

Liderul liberal, care va candida pe listele PNL Timiș la alegerile parlamentare din decembrie, consideră că, deși adversarii au folosit imaginile, clipul este unul pozitiv pentru ea. „Acest filmuleț postat de mine, nu de alții, pe blogul meu personal a fost folosit de adversarii politici, dar e foarte bine că l-au folosit că arată un lucru, Alina Gorghiu chiar a făcut campanie electorală din ușă în ușă și mă bucur că acel copil a avut inspirația să nu deschidă nimănui care bătea la ușă, indiferent că a fost Alina Gorghiu sau că putea să fie altcineva. În partea a doua, dacă m-aș duce acuma la ușă să bat la copii, să știi că mi-ar spune foarte clar că nu deschid că le e teamă că domnul x sau y de la PSD le-ar fura bastonașele sau cerculețele de pe caietul de dictando, dar o să mă bucur întotdeauna de momentul acela haios din campanie electorală. M-am întâlnit cu părinții copilului, să știți, și am schimbat impresii, astăzi mi-aș dori să îl văd pe adolescentul care nu vrea să deschidă”, a mai spus Gorghiu.

1 COMENTARIU

  1. ce comedie?
    de aceia liberalii au spus pas la majorarea alocatiilor pt copiii ori la ziua de 1 iunie zi libera, cand tot sau fofilat sa de-a votul.
    abia o asteptam sa ne bata in usa, ca avem un caine special dresat…contra politicienilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.