Alina Gorghiu nu ştie pe unde trece centura de sud a Timișoarei,...

Alina Gorghiu nu ştie pe unde trece centura de sud a Timișoarei, pentru care va face lobby ca senator de Timiş. Vezi ce spune

0
DISTRIBUIȚI

autostrada

Timişul şi Timişoara au nevoie ca Alina Gorghiu să fie senator, pentru a putea aduce bani de la Bucureşti pentru marile obiective de interes pentru cetăţeni – aceasta a fost ideea pe care primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a încercat să o inducă votanţilor în urmă cu câteva zile. Folosită ca subiect de campanie electorală, centura de Sud este un obiectiv vizat de toţi politicienii locali, cel puțin la nivel declarativ.

Din postura de candidat pentru un post de senator de Timiş, Alina Gorghiu are o mare lipsă: aceasta nu ştie pe unde trece centura pentru care va cere finanţare în Parlamnetul României.


Întrebată de PRESSALERT.ro dacă ştie prin ce localităţi trece centura, Gorghiu a ocolit răspunsul, nu înainte ca primarul Nicolae Robu să insulte din nou reporterul spunând că „v-am spus că nu e jurnalistă, dar eu sunt tolerant”.

Gorghiu a comentat că „eu cred că despre proiecte importante trebuie să vorbim serios şi întodeauna laud comunitatea atunci când îşi susţine un proiect serios. Cred că e o miză mult prea mare ca cineva, indiferent de partidul politic din care face parte, să nu încerce să şi-o fixeze ca prioritate pentru rezolvare, şi am convingerea că aici, la nivel de judeţ, indiferent că vorbim de PNL sau de alte partide, cu toţii înţeleg că este interesul judeţului de a face ca acest proiect să devină realitate cât mai repede. M-aş bucura să văd că oamenii sau parlamentarii, indiferent de culoarea politică, vor face acel lobby transparent pe lângă guvernul viitor pentru ca Timişoara să aibă parte de un proiect care ar aduce plusvaloare judeţului şi regiunii”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.