Sorin Brîndescu: ”Am dorit să arăt că nu țin de scaun”. Ce...

Sorin Brîndescu: ”Am dorit să arăt că nu țin de scaun”. Ce a spus antrenorul lui ASU Poli despre obiectivul în B după eșecul de la Afumați

1
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu, antrenorul principal al lui ASU Politehnica
Sorin Brîndescu, antrenorul principal al lui ASU Politehnica

Sorin Brîndescu a rămas pe banca lui ASU Politehnica, dar alb-violeții nu au reușit să răsplătească încrederea fanilor în tehnician cu măcar un punct la Afumați. Antrenorul a explicat după jocul de azi de ce a intenționat să demisioneze și consideră că, în ciuda startului slab de sezon în Liga a II-a, salvarea de la retrogradare e realizabilă.

Eliminarea lui Giuricici a îngreunat misiunea ”Băieților în ghete” în Ilfov, unde au cedat în cele din urmă cu 2-0 (0-0) pe terenul celor de la CS Afumați. ”Sunt mulțumit de joc și de atitudinea jucătorilor. Ne-a fost destul de greu mai bine de o repriză să evoluăm în zece oameni, dar băieții s-au descurcat bine și chiar am avut momente în care am controlat jocul. Ne-a lipsit însă maturitatea pe final ca să gestionăm acel rezultat. Noi ne-am dorit să câștigăm meciul, dar am comis din nou greșeli și am luat gol. În condițiile omului în minus, era bun și un 0-0, dar nu am reușit să ținem de rezultat”, a declarat Sorin Brîndescu pentru Druckeria.ro.

”Nu e important subiectul Brîndescu”

Antrenorul lui ASU Poli a lămurit intenția sa de a părăsi echipa după jocul cu Luceafărul. ”Nu e important subiectul Brîndescu, important e clubul, ceea ce se întâmplă în interiorul lui. Clubul trebuie să aibă stabilitate și liniște. Prin decizia mea, de a mă pune la dispoziția conducerii și a suporterilor, am dorit să arăt că nu țin de scaun, nu e vreo ambiție personală a mea.


Trebuie să conștientizăm cu toții că am ajuns foarte repede în Liga a II-a și suntem puțin nepregătiți. Și financiar, și organizatoric, însă facem eforturi să stabilizăm acest club pentru a se menține la acest nivel. Nu să revină de unde a plecat… Bineînțeles, rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor, însă cei apropiați de club cunosc condițiile în care noi funcționăm. Salvarea de la retrogradare e un obiectiv foarte, foarte realist, pentru care trebuie să muncim cu toții. Dacă la fiecare înfrângere – și vor mai fi multe înfrângeri până la final – înjurăm jucători, antrenori și cerem demisii, nu realizăm nimic. Dacă vom strânge rândurile cu toții și vom conștientiza aceste lucruri, ne vom putea salva de la retrogradare, un obiectiv pe care eu îl consider realizabil. Trebuie să conștientizăm că, în Liga a II-a, sunt echipe mai bune decât noi, cu jucători mai experimentați, care pot face diferența. La noi, lipsesc acești jucători… Poate și astăzi, dacă aveam ceva mai multă maturitate, puteam pleca măcar cu un punct de la Afumați”, a precizat Sorin Brîndescu pentru aceeași sursă.

Tehnicianul a primit un vot de încredere, la propriu, din partea suporterilor, membrii cotizanți votând în majoritate covărșitoare pentru rămânerea sa pe banca lui ASU Poli. ”Nu știu dacă rezultatul votului îmi dă mie un imbold, clubului ar trebui să-i dea. Eu le mulțumesc membrilor cotizanți și pot să le răspund doar muncind la fel de serios ca și până acum. Că nu vom avea rezultatele pe care le-am avut un diviziile inferioare, e un lucru cert. Dar eu pot să îi asigur că voi munci cât pot de mult și îmi voi pune în jos toată priceperea pentru a ne îndeplini obiectivul”, a adăugat Brîndescu.

Pe ”Dan Păltinișanu”, ca în deplasare

ASU Poli revine începând de marți, cu ocazia partidei din Cupa României (ora 14.30) cu Șoimii Pâncota, pe arena din centrul orașului după ce mutarea pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” nu a adus beneficiile așteptate. Revenirea pe ”Știința” e salutată și de Sorin Brîndescu. ”Cred că e de bun augur, pentru că acolo ne simțim noi acasă. Pe «Dan Păltinișanu» ne simțeam poate și un pic stingheri, ca și cum am fi evoluat în deplasare. Cred că revenirea pe «Știința» e un lucru pozitiv, dar va trebui să demonstrăm asta și prin rezultate pozitive. Altfel, dacă nu câștigi jocurile, nici nu contează unde joci”, a subliniat ”principalul” lui ASU Politehnica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.