Dominique Rambo, pregătit să intre în acțiune pentru BC SCM Timișoara. Care...

Dominique Rambo, pregătit să intre în acțiune pentru BC SCM Timișoara. Care e starea ”leilor” înainte de întâlnirea cu BCMU Pitești

0
DISTRIBUIȚI
bc-scm-timisoara-7-rambo
Dominique Rambo a sosit în Banat

”Leii din Banat” s-au întărit înainte de întâlnirea de pe teren propriu cu BCMU Pitești. Pe fondul absențelor nou sositul Dominique Rambo va debuta pentru BC SCM Timișoara în jocul cu argeșenii. Bănățenii vizează al treilea succes în campionat după ce au fost învinși runda trecută pe terenul Stelei.

Rambo nu a venit la Timișoara pentru a-și ”ciurui” neapărat adversarii, ci în primul rând pentru a întări apărarea. ”Mă bucur că voi intra din nou în teren, că mi-am găsit echipă. Ieri am făcut primul antrenament, arătăm bine. Voi da totul. Încă nu știu așa de bine echipa, dar sunt pregătit să intru… Mă pregăteam acasă și mă antrenam, așteptam telefonul.


L-am primit, voiam competiție, eu iubesc baschetul. Voi juca tare și voi vedea cum decurg lucrurile. Nu știu dacă îi cunosc pe americanii care sunt în România, de abia am ajuns. Este într-adevăr mai ușor pentru mine că am un coleg american. Sunt un jucător care evoluează unde e nevoie, îmi place să controlez mingea, nu sunt nici individualist. Imi place să joc în defensivă, acesta e baschetul meu”, a declarat Dominique Rambo. Fundașul în vârstă de 25 de ani a sosit în Banat după ce a mai avut o experiență europeană la Lugano, în Elveția.

”A sosit ieri, are nevoie de timp pentru acomodare, pentru a se integra in echipă. Probabil va juca contra Piteștiului”, a spus antrenorul Nenad Mandic despre noul ”leu” de sub comandă. Tehnicianul lui BC SCM Timișoara consideră că mutarea a fost necesară în condițiile ultimelor probleme de lot. Mai mult, alb-violeții vor mai achiziționa un jucător. ”În această situație… avem o rotație scurtă, e bine să avem jucători ca să ne puterm antrena. Trebuie să aducem străini pentru că nu avem români care să ne ajute. Am mai avea neovie de un jucător, vedem situația noastră, cum ne orientăm pe piață”, a precizat Mandic.

”Încă mai avem probleme cu accidentările. Pitești e o echipă puternică. Are trei sezoane bune în spate. Au obținut o victorie mare cu Cluj, dar acasă trebuie să găsim puterea să învingem. Încă nu știm dacă Cakarevic va fi apt. Otasevic și Andrieș s-au antrenat, primul va juca sigur”, a concluzionat tehnicianul BCT-ului.

Partida dintre BC SCM Timișoara și BCMU Pitești se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala ”Constantin Jude”. Argeșenii au trei victorii în primele patru jocuri de campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.