Cea de-a patra ediţie a evenimentului Gospel Fără Bariere: „Muzica desființează bariere...

Cea de-a patra ediţie a evenimentului Gospel Fără Bariere: „Muzica desființează bariere sociale și unește inimile“ FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-712509887">
Asociația Culturală TGP a derulat cea de-a 4-a ediţie a manifestării Gospel Fără Bariere
Asociația Culturală TGP a derulat cea de-a 4-a ediţie a manifestării Gospel Fără Bariere

La sfârşitul săptămânii trecute, Asociația Culturală TGP a derulat cea de-a patra ediţie a manifestării Gospel Fără Bariere.

Evenimentul principal al acestei acţiuni a avut loc duminică seara, la Biserica Catolică din Jimbolia, unde s-au făcut donații pentru copiii și tinerii din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de Zi al Asociației Blythswood Banat din Jimbolia. Corul – amatori din Timișoara și un grup de copii de la Centrul de Zi – a fost acompaniat de Marcelle Poaty-Souami la pian, Silviu Dan Iliescu la chitară și Sergiu Cătană la tobe, sub conducerea muzicală a dirijorului german Dominic Samuel Fritz, președintele Asociației. Participanții au susţinut sâmbătă seara un prim concert la Azilul de Noapte „Pater Jordan” al Federației Caritas din Timișoara, pentru oamenii fără adăpost. Duminică după-masa coriștii au susţinut un mini-concert teaser în cel mai sărac cartier al Jimboliei, pentru a invita familiile copiiilor la concertul public de la biserică.

„Acum patru ani am dat primul concert public al primei ediţii Gospel Fără Bariere la Sala Barocă a Muzeului de Artă din Timişoara. A mai trecut o ediție de Gospel Fără Bariere, într-un week-end frumos de toamnă în care până și soarele a ținut cu noi, plin de emoție și bucuria de a cânta împreună. Muzica desființează bariere sociale și unește inimile. Am cântat din nou cu copiii de la Centrul de Zi al Asociației Blythswood Banat din Jimbolia și după o repetiție de o zi am dat trei concerte, sâmbătă pentru oamenii fără adăpost de la Azilul de Noapte „Pater Jordan” din Timișoara, duminică după-masa pentru familiile de romi din cartierul Cazarma din Jimbolia și seara la Biserica Catolică din Jimbolia.. Mulțumim pentru participare coriștilor amatori și muzicienilor profesioniști“, au transmis organizatorii evenimentului.

Foto: Facebook Televiziunea Jimbolia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.