OFICIAL Șoimii Pâncota a fost EXCLUSĂ și clasamentul Ligii a II-a se...

OFICIAL Șoimii Pâncota a fost EXCLUSĂ și clasamentul Ligii a II-a se modifică. Cum e afectată ASU Politehnica de situație

0
DISTRIBUIȚI
asu-poli-pancot-46
ASU Poli a bătut-o degeaba pe Pâncota

Liga a II-a a rămas în 19 echipe, așa cum trebuia probabil să fie de la început. Șoimii Pâncota a fost exclusă oficial din campionat în urma deciziei Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul FRF. Decizia o afectează și pe ASU Politehnica Timișoara, echipă care se află printre cele 12 din 13 care au obținut toate punctele cu arădenii. Meciurile Pâncotei se anulează deoarece ”expulzarea” a intervenit înainte de încheierea turului.

ASU Poli pierde în urma deciziei cele trei puncte acumulate în urma succesului cu 3-0 de la Șiria și rămâne cu doar șase puncte acumulate în B.


ACS Berceni e singura echipă care nu s-a impus în fața arădenilor. Gruparea ilfoveană a remizat cu Pâncota și pierde punctul acumulat, singurul de altfel în acest sezon. Până acum, din zona joasă a clasamentului, în care se află și ASU Poli, au mai jucat cu Șoimii cei de la Balotești și Tărlungeni, care rămân prin urmare cu 10 puncte. Metalul pare ușor câștigătoare în acest context, ”ex-reșițenii” acumulaseră 10 puncte, dar fără a juca cu gruparea lui Massone. Decizia pare să-i defavorizeze pe alb-violeți în acest moment, însă în alte partide s-a profitat de haosul de la Pâncota și unele formații și-au ”rezolvat” golaverajul.

Juniorii le-au venit de ”hac”

Șoimii Pâncota, care mai mult încurca desfășurarea competiției, înregistrase o neprezentare în B, chiar pentru nedisputarea unui meci pe teren propriu, când trebuiau să dea piept cu Vâlcea în etapa 12. Totuși, decizia de azi vine ca urmare a neprezentărilor de la juniori B.

ASU Poli joacă mâine, de la ora 11.00, pe terenul Călărașiului, grupare care a pierdut și ea trei puncte prin retragerea Pâncotei, având 13 acum.

Clasamentul în zona inferioară, echipele sub linie retrogradează:

15. Balotești 10

—————————–

16. Tărlungeni 10

17 Metalul 10

18. ASU Poli 6

19. Berceni 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.