Concurență MARE pentru un loc de muncă pe graniță. Vezi câți candidați...

Concurență MARE pentru un loc de muncă pe graniță. Vezi câți candidați se bat pentru un post la ITPF Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

politia_de_frontiera_migranti_54577500

Posturile de agent sau ofițer la Poliția de Frontieră Timișoara sunt la mare căutare. Au fost scoase la concurs un număr de 114 posturi, pentru care s-au înscris 1.085 de candidați.


la testarea psihologică s-au prezentat 790, iar 510 au fost admiși, concurența fiind de aproximativ patru candidați pentru un loc.

Totodată, pentru șase locuri de ofiţeri specialişti şi opt agenţi specialişti, s-au înscris 116 candidaţi, din care 76 s-au prezentat la testarea psihologică, trecând testul 67.

”Lista candidaţilor declaraţi apt psihologic, informaţii complete privind desfăşurarea celorlalte probe de concurs şi criterii de departajare, tematica şi bibliografia necesare susţinerii concursului/examenului sunt postate pe pagina de internet a Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, precum şi la avizierul unităţii. Candidaţíi care au trecut testul psihologic trebuie  să se prezinte la sediul unităţii, pentru a le fi eliberate trimiterile pentru întocmirea fişei medicale-tip de încadrare în M.A.I.”, arată oficialii poliției de frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.