Concurs MERITOCRATIC cu un singur candidat pentru conducerea Spitalului Municipal Timișoara. Cine...

Concurs MERITOCRATIC cu un singur candidat pentru conducerea Spitalului Municipal Timișoara. Cine e liberala intrată în cursă

0
DISTRIBUIȚI

manager-municipal

Concurs meritocratic, organizat de Primăria Timişoara, cu un singur candidat pentru conducerea Spitalului Municipal. În luna aprilie a acestui an, postul de director al unităţii medicale a fost preluat de liberala Olimpia Oprea, care a fost numită interimar pe postul deţinut anterior de pesedistul Octavian Mazilu, al cărui mandat a expirat, însă a fost prelungit o bucată de timp de către primarul Nicolae Robu. Anunțul privind organizarea unui concurs pentru ocuparea postului a fost postat de Primăria Timișoara pe site, în data de 9 septembrie. Tema proiectului pentru candidați a fost ,,eficientizarea activităţii desfaşurate de Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara”, în cadrul caruia se vor acoperi următoarele aspecte : analiza, evaluarea şi eficientizarea serviciilor de sănătate furnizate de spital; analiza, evaluarea şi eficientizarea situaţiei economico-financiare a spitalului, vizând inclusiv achiziţiile publice şi planul de investiţii; analiza, evaluarea şi eficientizarea resurselor umane, inclusiv propunerea structurii organizatorice; planul de management pe perioada mandatului”.

Un singur candidat s-a înscris la concursul organizat de Primăria Timișoara.


Este vorba despre medicul ginecolog Olimpia Oprea, care pentru a putea ocupa postul de manager a renunțat la funcția de copreședinte al OFL Timiș. Aceasta a promovat proba proiectului de management cu nota 95.50. Proba scrisă se va desfășura la data de 19 octombrie 2016 la ora 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.