Contractul pentru construirea sălii polivalente, reziliat după ce firma Marrati a primit...

Contractul pentru construirea sălii polivalente, reziliat după ce firma Marrati a primit milioane de euro de la Primăria Timișoara. Vezi care este motivul

1
DISTRIBUIȚI

sala polivalenta (10)

Lucrările la Sala Polivalentă, care este în şantier încă de pe vremea când Nicolae Robu era rector al Universităţii Politehnica, adică de mai bine de cinci ani de zile, au fost oficial sistate. Vorbind despre vizita pe care a făcut-o zilele trecute la Munchen pentru a prezenta proiectul unui complex sportiv în jurul Stadionului „Dan Păltinișanu”, Robu a fost întrebat de presa locală în ce stadiu mai sunt lucrările de la Sala Polivalentă.

Edilul a declarat că „în conceptul general există deja această sală, dar nu s-ar pune problema să preia cineva ducerea ei la bun sfârşit.


În parcul respectiv vor fi intregrate toate obiectivele care există deja în zonă, inclusiv baza sportivă a Liceului Banatul şi Stadionul „Dan Păltinişanu”, inclusiv baza sportivă a Universităţii Politehnica. S-a reziliat contractul cu firma Maratti care a intrat în insolvenţă şi nu a mai făcut nimic de un an şi jumătate, deşi mai sunt foarte puţine lucruri de făcut şi Universitatea Politehnica, pentru că vă reamintesc nu primăria gestionează proiectul, ci Universitatea Politehnica va organiza o licitaţie prin care va contracta un nou executant pentru ceea ce a mai rămas”.

Amintim că sala Polivalentă ar fi trebuit să fie finalizată în vara anului 2015 și că în 2013 Universitatea Politehnica și Primăria Timișoara s-au asociat pentru finalizarea construcției. Construcția se ridică la valoarea de 30.000.000 de lei. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că administrația Robu a continuat să pompeze milioane de euro în acest proiect, chiar dacă erau o grămadă de probleme cu execuția, printre subcontractorii la care au ajuns banii aflându-se și firma Dinu Instal SRL, patronată de Dumitru Dinulescu, vicepreședinte al PNL Timiș şi cel cu care Nicolae Robu a mers în concedii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.