Cazul Deian Sorescu va fi rejudecat la FRF. Ce anunț a fost...

Cazul Deian Sorescu va fi rejudecat la FRF. Ce anunț a fost făcut în legătură cu juniorul care era să plece liber de la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

 

Deian Sorescu
Deian Sorescu

Deian Sorescu rămâne la Timișoara, cel puțin deocamdată. ACS Poli a anunțat azi ”victoria” la Comisia de Recurs în cazul juniorului a cărui legitimare a fost anulată în urmă cu o lună de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF. Decizia inițială a fost desființată și cauza se va rejudeca în cadrul aceluiași departament.

În 21 septembrie CNSL constata următoarele în cazul Sorescu: ”contractul individual de muncă înregistrat la LPF nu produce efecte în sensul legitimării jucătorului la clubul pârât.


S-a constatat lipsa de valabilitate a legitimării jucătorului reclamant și s-a dispus anularea legitimării lui Sorescu la ACS Poli Timișoara”. Conducerea clubului bănățean acuza că noul contract nu putea fi înregistrat concomitent cu cel în curs, care urma să expire în vară, și că în spatele cauzei depuse la FRF se află impresarul Cătălin Sărmășan, cel care are interesul ca Deian Sorescu să plece la alt club din postura de jucător liber de contract.

Astăzi, la Comisia de Recurs, ACS Poli a primit câștig de cauză. Clubul s-a îndreptat împotriva deciziei după ce concomitent tot conducerea anunța că negociază o nouă înțelegere cu jucătorul și reprezentantul acestuia. ”Comisia admite recursul formulat de ACS Poli Timișoara împotriva Hotărârii nr. 151 din 20.09.2016, pronunțate de CNSL a FRF, în contradictoriu cu Sorescu Deian Cristian. Desființează hotărârea CNSL 151 / 20.09.2016. Trimite cauza spre rejudecare la CNSL. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare”, se arată în decizia comisiei. Nu se știe data exactă când CNSL va judeca din nou cauza. Practic Deian Sorescu poate intra din nou pe teren pentru ACS Poli însă timpul fiind scurt el nu face parte din planurile echipei pentru deplasarea la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.