Două accidente MORTALE în doar trei ore, pe șoselele din vestul țării....

Două accidente MORTALE în doar trei ore, pe șoselele din vestul țării. Vezi cum s-au petrecut tragediile

0
DISTRIBUIȚI

salvare_ambulanta_001_53360600

Doi oameni au murit și un altul este grav rănit în urma a două accidente de circulație care au avut loc într-un interval de timp de mai puțin de trei ore, în această dimineață.

Primul accident a avut loc la ora 3.20, la ieșirea din localitatea Sântana spre Zimandul Nou din județul Arad. Un șofer a lovit un pieton și a fugit de la locul faptei, lăsând victima accidentată mortal să zacă la marginea drumului. Poliţiştii l-au depistat pe conducătorul auto acasă, după aproximativ trei ore.


Şoferul, un tânăr de 21 de ani din Sântana, este cercetat penal acum pentru ucidere din culpă. „Un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism VW Touran pe DJ 791 dinspre Sântana spre Zimandul Nou, la ieşire din localitatea Sântana a surprins şi accidentat mortal un bărbat de 59 de ani din Sântana care conducea o bicicletă electrică în acelaşi sens de mers, fără a purta vestă reflectorizantă şi cască de protecţie”, a declarat inspectorul de poliţie Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru aradon.ro.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe Bulevardul Nicolae Titulescu din Arad, în jurul orei 6.00. Victima, un tânăr de 26 de ani, conducea un moped fără a avea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Mopedul, pe care se mai afla și un pasager, s-a izbit violet de un stâlp din cauza vitezei excesive. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie, a condus pe Bulevardul Nicolae Titulescu un moped, având pe locul din spate un bărbat de 30 de ani, iar pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În urma impactului conducătorul a decedat, iar pasagerul a fost accidentat grav. Se continuă cercetările”, a precizat inspectorul Lorena Radu pentru sursa citată.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.