Emmy Curl aduce magia muzicii portugheze la Timişoara. Vezi când va avea...

Emmy Curl aduce magia muzicii portugheze la Timişoara. Vezi când va avea loc concertul VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit, care o va aduce în oraşul nostru pe artista portugheză Emmy Curl.
Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit, care o va aduce în oraşul nostru pe artista portugheză Emmy Curl

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un eveniment deosebit, care o va aduce în oraşul nostru pe artista portugheză Emmy Curl.

Născută în 1990 în însoritul oraș portughez Vila Real, Emmy Curl a făcut primii pași delicați în muzică încă de timpuriu.


Crescută în sânul unei numeroase familii de artiști, a început să își înregistreze și să-și producă primele piese de la 15 ani. Reverie după reverie, și-a asamblat un univers propriu, decupat, lipit și pictat cu sunete calde și culori pastelate. Și-a construit un mic atelier de croitorie în Portugalia, care îi finanțează înregistrările pentru noi și noi piese, iar printre influenţele ei se numără Andrew Bird, Little Dragon, Zero 7, Goldfrapp sau Jose Gonzalez.

De-a lungul anilor artista a realizat şi câteva cover-uri după  “Tiger Mountain Peasant Song”, de Fleet Foxes sau “Cayman Islands” de Kings Of Convenience, care au fost bine primite de fanii artistei. Cel mai recent album al ei a apărut anul trecut şi poartă numele de Navia, şi cuprinde 12 piese.

Concertul artistei portugheze va avea loc miercuri 2 noiembrie, de la ora 19.30 la Calpe Gallery, iar biletele de intrare pentru acest recital costă 30 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.