Eugen Dogariu, ATAC la Alina Gorghiu: „PNL a ajuns într-o stare atât...

Eugen Dogariu, ATAC la Alina Gorghiu: „PNL a ajuns într-o stare atât de disperată încât președintele partidului amestecă lucrurile grav”

0
DISTRIBUIȚI

eugen-dogariu-1

Candidatul PSD Timiş pe poziţia 1 Senat, Eugen Dogariu, a lansat, în această seară, un atac dur la adresa PNL Timiş și a liderului PNL, Alina Gorghiu.

Președintele PNL ar putea să fie contracandidata lui Dogariu la alegerile din această toamnă, iar astăzi a declarat că „am obligația să am grijă de Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, astfel încât scorul politic să fie acolo unde trebuie, adică peste PSD”.

Răspunsul social-democraților timișoreni nu a întârziat.


„Constat cu surprindere că PNL, prin vocea doamnei Alina Gorghiu, a ajuns să politizeze până și titlul de Capitală Europeană a Culturii obținut de Timișoara. (…) E greu de crezut că PNL a ajuns într-o stare atât de disperată încât președintele partidului amestecă lucrurile grav și trimite în derizoriu un succes atât de mare al comunității timișorene. Titlul de Capitală Europeană a Culturii nu are legătură cu partidele politice, ci cu istoria, tradiția multiculturală a orașului nostru și calitatea oamenilor din această urbe.În calitate de cetățean timișorean îi cer public doamnei Alina Gorghiu să-și retragă afirmația și îi reamintesc faptul că la noi a mai venit să candideze colegul domniei sale, Vasile Blaga, care la fel a lansat promisiuni spectaculoase, după care nu a mai trecut prin Timiș. Ziua de azi a confirmat că PNL repetă toate gesturile politice ale fostului PDL”, a scris Dogariu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.