„Fără frig, cu bucurie!” – campania prin care oameni cu suflet mare...

„Fără frig, cu bucurie!” – campania prin care oameni cu suflet mare încearcă să ajute 20 de familii sărace din Timiș, în prag de iarnă. Cum le poți sprijini

0
DISTRIBUIȚI

fara frig, cu bucurie

Pentru că nu mai este mult până la sosirea iernii, un ONG din Timișoara încearcă să dea o mână de ajutor unor familii sărace din Timiș, cu copii. Astfel, a fost lansată campania „Fără frig, cu bucurie!” de către Asociația „Pieces of Heaven”, în cadrul căreia sunt strânse jachete, ghetuțe și bocanci pentru iarnă.

În acest moment, asociația are în evidență peste 20 de familii defavorizate, familii cu copii care se descurcă foarte greu cu banii.


„Deși pentru unii dintre noi fiecare sezon rece înseamnă o jachetă nouă și cizme/bocanci noi, pentru mulți dintre oamenii la care nici măcar nu ne gândim, iarna înseamnă teroare, dureri și frig incredibil. Există foarte mulți oameni săraci care muncesc din răsputeri să pună mâncare pe masa copiilor și poate să facă puțină căldură în casă seara, însă costurile pentru ghetuțe și jackete călduroase le depășesc cu mult puterile, așa că haideți să îi ajutăm noi să fie feriți de frig și să poată merge la școală fără frica frigului”, transmite Asociația „Pieces of Heaven”.

Oamenii care doresc să facă o faptă bună pot dona geci, cizme, bocanci și ghete de iarnă sau pot dona bani pentru ca reprezentanții ONG-ului să achiziționeze mărimile potrivite. Costul aproximativ al unui pachet constând într-o pereche de încălțăminte și al unei jachete de iarnă variază între 120-170 lei, în funcție de mărime.

Mai multe informații despre campania „Fără frig, cu bucurie!” sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.