Garda de Mediu, amenzi RECORD în Timiş. Vezi care sunt problemele reclamate...

Garda de Mediu, amenzi RECORD în Timiş. Vezi care sunt problemele reclamate de cetățeni

0
DISTRIBUIȚI

praf 1 p

Probleme peste probleme în Timiş, acolo unde unii cetăţeni par să fie complet certaţi cu legea. În cadrul unui raport prezentat de Garda de Mediu la Prefectura Timiş, la finele acestei săptămâni, s-a arătat că nu mai puţin de 711 de controale au fost efectuate de comisarii gărzii pe durata anului în curs. Dintre acestea, 438 au fost inopinate şi 273 planificate, iar inspectorii au avut ce găsi la controalele din teren.

Angajaţii de la Mediu au aplicat nu mai puţin de 72 de sancțiuni, aşa că cei care au încălcat grav legea s-au trezit cu 50 de amenzi în valoare de 740.200 lei.


Nu mai puţin de 168 de reclamații au fost făcute către Garda de Mediu până la 31 august 2016, însă multe din ele s-au rezolvat cu simple avertismente adresate celor care încălcau legea.

Conform reprezentanților Gărzii de Mediu una din cele mai grave probleme este poluarea cu praf provenit din construcții nefinalizate, subiect pe care au fost înregistrate cele mai multe reclamaţii. Zgomotul este pe locul al doilea în topul problemelor cu care se confruntă timişenii. Nici activtăţile de creştere a animalelor nu par să se facă în acord cu legea, astfel că mulţi timişeni au reclamat mirosul provenit de la acestea.

Foto> Arhiv[

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.