Patronul-jucător George Sîngeorzan are planuri mari cu Mama Mia via ”CFR”. Ce...

Patronul-jucător George Sîngeorzan are planuri mari cu Mama Mia via ”CFR”. Ce a spus despre tentativa avută de a se implica la ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI
mama-mia-astra-6
George Sîngeorzan, în tricoul echipei pe care o deține

Mama Mia Becicherecu Mic a pierdut cu Astra Giurgiu în Cupa României, dar momentul serii a fost prezența pe gazon a patronului George Sîngeorzan, sosit din SUA special pentru duelul cu campioana. Afaceristul bănățean a avut o tenativă de a o prelua anul trecut pe ACS Poli anul trecut, dar mutarea nu s-a concretizat și speră acum la o colaborare care să-i permită să investească în arena de la Gara Mare.

George Sîngeorzan are motive de a fi mulțumit de parcursul echipei sale în Cupă. ”Am avut în campionat un accident, echipa s-a omogenizat foarte bine și am reușit să scoatem performanțe foarte bune, am învins liderul, vicecampioana de anul trecut (în Liga a III-a), eliminând apoi chiar UTA”, a spus Sîngeorzan. Acesta nu a fost însă încântat de cum s-au comportat unii jucători. Cel mai probabil el aștepta mai multe de la latino-americanii aduși la Mama Mia, Jairo Aquino și Ponce Jr., care ar putea și părăsi curând echipa.

Vrea să investească în Stadionul CFR

George Sîngeorzan a explicat că a preluat Mama Mia după ce nu s-a înțeles pentru a o preluat pe ACS Poli. ”E adevărat, dar nu s-a concretizat și s-a ivit ocazia să vin la acest proiect alături de domnul Raymond (Rusu) și atunci am continuat, mi s-a părut mai bun. Au fost alți factori, nu partea financiară, factori de care nu vreau să vorbesc…”, a comentat omul de afaceri bănățean stabilit în State. În continuare planurile acestuia se leagă de arena CFR, stadion cu o situație juridică sensibilă, acolo unde joacă și cu fosta echipă a comunei Becicherecu Mic. ”Ne propunem să ajungem în doi-trei ani în Liga a II-a, să facem în primul rând un Centru de copii și juniori frumos. Acesta e și motivul pentru care noi jucăm pe CFR, e un club cu tradiție și renume, aș fi încântat dacă și ceilalți care sunt în măsură ar dori să colaboreze cu noi.


Aș fi încântat să putem să beneficiem de această bază, în care sunt pregătit să investesc, să o modernizez și să avem condiții bune”, a subliniat Sîngeorzan. Acesta își propune ca tinerii care se remarcă în țară să poată fi propuși în SUA, de unde ar mai putea sosi noi jucători la ”pizzeri”.

Cosmin Stan nu e sigur de post

În ciuda parcursului din Cupă, Cosmin Stan nu știe dacă va fi antrenorul echipei și săptămâna viitoare. ”Așa sunt de foarte mult timp. Vedeți că pot să mă concentrez pentru că-mi place foarte mult fotbalul și mă concentrez zi de zi pe ce am de făcut și nu plec urechea la lucrurile anormale care se întâmplă”, a declarat Stan, fără a oferi detalii.

”Rămânem cu regretul că puteam intra în prelungiri. Pentru mine a fost la fel anul trecut cu Ripensia în fața Viitorului, când am avut bară. Astăzi, tot în minutul 91 ratare monumentală singur cu portarul. E mai greu să ratezi din acea fază. Suntem echipă de Liga a III-a. Execuțiile nu sunt la nivelul diviziei A. Când intri în vestiar și-l vezi pe băiatul care a ratat, Filip, plângând, nu-ți mai vine să-i zici nimic… Ne-am ridicat la nivelul campioanei, azi, când am fost în efectiv complet, chiar dacă ei nu au fost cu cea mai bună echipă. Cred că suntem uniți în vestiar, s-a văzut pe teren”, a spus tehnicianul celor de la Mama Mia despre meci.

Acesta a vorbit și de momentul inedit, în care l-a introdus în teren pe patronul George Sîngeorzan: ”Patronul nu s-a băgat în echipă, eu l-am băgat în echipă. Mi s-a părut un lucru decent să intre, i-am dat bucuria aceasta, pentru că e singurul om care sprijină echipa financiar, suportă cheltuieli destul de mari, acesta a fost criteriul”.

Cristian Petre: ”Șumi are probleme cu inima”

”Secundul” Astrei i-a ținut azi locul lui Marius Șumudică pe banca Astrei, colericul tehnician ar avea probleme de sănătate. ”E sub tratament, are ceva probleme la inimă. Nu are voie să aibă stări emoționale… Cu siguranță s-ar fi agitat și azi foarte tare. A rămas să pregătească meciurile cu Dinamo și Plzen. A mai avut probleme și anul trecut”, a spus Cristian Petre.

Astra nu s-a putut desprinde azi pe tabelă, spre cinstea celor de la Mama Mia. ”Ne așteptam la un meci dificil ținând cont că am trimis în teren mulți tineri fără experiență. Știam că la meciurile de Cupă dacă le dai încredere adversarilor, prind încredere, dovadă că puteau să egaleze în prelungiri. Important e că am reușit să câștigăm. E o echipă bună de Divizia C, cu jucători bun dar care au anumite limite de ordin tehnic. Spre final au pus o oarecare presiune. Nu cred că a fost vorba de nicio relaxare. Au fost niște greșeli pe faza defensivă, dar până la urmă și cei de la echipa a doua s-au achitat bine de sarcini”, a conchis Petre. Acesta a precizat că situația financiară a giurgiuvenilor a început deja să se îmbunătățească cu ajutorul banilor de la UEFA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.