Grave For Sale pregăteşte un spectacol special dedicat Halloween-ului. Vezi când va...

Grave For Sale pregăteşte un spectacol special dedicat Halloween-ului. Vezi când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI
Membrii formaţiei Grave For Sale au pregătit un concert special de Halloween
Membrii formaţiei Grave For Sale au pregătit un concert special de Halloween

Timişorenii care alcătuiesc unica trupă de surf rock din România, Grave For Sale, au pregătit un concert special dedicat Halloween-ului.

„După concert vom avea şi un party cu un playlist generos rock’n’roll cu iz spooky din piesele recomandate de band. Pe scenă vor urca: Adrian Ulmeanu aka Doctor Ribes – omul de știință proaspăt ieșit din laboratorul marilor transformări, Tibi Mijea aka Le Rigide – un extraterestru cu față umană, Robyn Grozoni aka Shenanigans – fata cu efecte speciale, Marco Kurunczi aka Boogie Man –  omul care a speriat Vestul. Invitatul special este Rasputin – care vine cu pelerina neagră ce va acoperi toate visele vesele! Am pregătit şi o piesă nouă pentru acest moment.


«Mucegai» vine din sala de repețiții distrusă de umezeală și este concretizată în noua sală. Cu elemente de rock și surf, povestea mucegaiului a fost compusă de Dr. Ribes împreună cu Shenanigans și va fi prezentată alături de alte surprize“, ne-au declarat membrii formaţiei.

Grave for Sale este o trupă de surf rock, cu influențe de psychedelic, horror, punk și desert surf. Trupa a fost înființată în 2012 la inițiativa lui Tibi Mijea (tobe) și Iancu Jianu (chitară). Ulterior s-a alăturat Marco Kurunczi la bass, iar Adi Ulmeanu a intrat la începutul lui 2013 în band cu ghitara si sound effects, totus in 2013 apare primul E.P. (New Moon). Sedimentarea bandului s-a produs la începutul lui 2015, odată cu venirea lui Robyn Grozoni în trupă, care a adus un suflu nou. Grave for Sale sunt probabil prima trupă de surf rock din România, fiind influențați de trupe precum: The Ghastly Ones, Dick Dale, Man or Astroman, Los Straitjackets si The Break, însă până în prezent toate piesele GfS sunt compoziții proprii. În luna august a anului trecut, trupa a lansat primul videoclip realizat de Cristian Maghiar – Doifilm – pentru piesa „Angry Surfer”, moment marcat printr-un concert la D’arc pe Mal, cu suportul trupei Arc Gotic.

Concertul şi petrecerea specială de Hallowen cu cei de la Grave For Sale vor avea loc sâmbătă 29 octombrie de la ora 21, la Manufactura Handmade Cafe, iar biletele de intrare costă zece lei.

Foto: Cristi Maghiar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.