Implant Pentru Refuz lansează mult aşteptatul album acustic cu un turneu naţional....

Implant Pentru Refuz lansează mult aşteptatul album acustic cu un turneu naţional. Vezi când va avea loc concertul de la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz lansează un album acustic cu un turneu naţional
Implant pentru Refuz lansează un album acustic cu un turneu naţional

Mult – aşteptatul album „Acustic (Live @ Unirii5) “realizat de timişorenii de la Implant Pentru Refuz va fi lansat în cadrul unui turneu naţional, care va străbate întreaga ţară.

Formaţia care a avut parte de o serie de concerte în această vară, inclusiv un recital în cadrul celebrului festival Exit din Novi Sad a înregistrat acest disc în cadrul concertului pe care muzicienii l-au susţinut la începutul lunii octombrie a anului trecut, în cadrul seriei de evenimente derulate în cadrul expoziţiei Atoms Vectors Pixels Ghosts, semnată The Designers Republic, care s-a desfăşurat în curtea interioară a cafenelei D’arc, în spaţiul numit Piaţa Unirii Cinci.


Aceasta este prima producție live pe care Implant pentru Refuz o publică. Trupa va lansa albumul în cadrul unui turneu cu un concept special. Concertele sunt compuse din două părți, iar jumătate din piese vor fi interpretate acustic, jumătate electric.

„În toamna anului trecut am avut un concert acustic în grădina de la Unirii 5. Am cântat piese care pentru noi înseamnă foarte mult și pe care vrem să le oferim publicului într-o altă nuanță. A fost o experiență fantastică atât pentru noi cât și pentru fani. Am primit un val reacții pozitive și asta ne-a entuziasmat să transpunem concertul într-un album de sine stătător: ACUSTIC (LIVE@UNIRII5)”, au transmis cei de la Implant pentru Refuz.

IPR a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibliă și plină de energie, Implant pentru Refuz scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră

Albumul „Acustic” este realizat de membrii Implant pentru Refuz: Octavian „Vita” Horvath – voce; Valentin „Freaky”Popescu – chitară voce; Răzvan „Meshu” Nicov – chitară; Czifrak „Pista” Ştefan – bas; Alexandru Hera – tobe alături de Gabriel Almași – theremin şi Lelia Nicolaiciuc – voce. Recent, formația timișoreană a susţinut un concert în Londra, în cadrul festivalului FEAST Romanian Music Festival, care a avut loc în The Garage. Lansarea timişoreană a acestui album va avea loc în data de 15 decembrie în clubul Daos, mai multe informaţii despre acest eveniment urmând să fie făcute publice în viitorul apropiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.