Instalart/ Obiect/ 004, la Timișoara, cu Les Elephants Bizarres. Vezi unde va...

Instalart/ Obiect/ 004, la Timișoara, cu Les Elephants Bizarres. Vezi unde va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

facebook-784x295-varianta-2

Proiectul Instalart/ Obiect/ 004 ajunge vineri, 21 octombrie, în Timișoara. Acesta reunește șase propuneri de design destinate orașului, ce vor putea fi vizitate de timișoreni pe parcursul a două săptămâni.

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfășura la Enoteca Amphora, situată în Bastion (strada Hector nr.4), vineri, 21 octrombrie, începând cu ora 19.00. Petrecerea continuă cu un concert Les Elephants Bizarres și un open bar oferit de Stella Artois și Campari. Accesul la acest eveniment este liber pe tot parcursul serii.

Vernisajul continuă cu expoziția proiectului la Muzeul de Artă Timișoara, începând cu data de 22 octombrie.

les-eb-2
Les Elephants Bizarres

Ce înseamnă Instalart.


Sursă de inspirație pentru Timișoara

”Anul trecut obiectul a creat context. Anul acesta contextul propune obiect. În 2016 Instalart îl prezintă pe Mario Kuibuș, arhitect, căruia nu-i place cum sună “București, Micul Paris”. A inițiat în 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru București și strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrală a PIDU Central București, proiect agreat, aprobat și adoptat de Primăria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibuș de a reconsidera sintagma “București-Micul Paris“ este realizat. În paralel, Instalart invită șase nume mari în design-ul românesc să interacționeze cu TUB-ul lui Mario Kuibuș. Fiecare a gândit câte un obiect, o instalație, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibuș, susținute de partenerii Instalart”, transmite Marius Leonte, artistul care a inițiat acest proiect.

Cei șase mari designeri care vor expune instalații la Timișoara sunt: Dorin Ștefan (”Omagiu lui Andrei Cădere”), Corvin Cristian (”Restituție”), Robert Marin (”Bucur”), Mihai Popescu (“Portobello Stradale”), Ștefan Barutcieff (”Museum Line”) și Mădălin Gheorghe (”The ExFormation Panel“).

Desfasurarea proiectului poate fi urmarita pe pagina de facebook InstalArt si pe www.instalart.ro/obiect_004.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.