Ionuț Popa JUBILEAZĂ după al treilea succes consecutiv cu ACS Poli. Reacție...

Ionuț Popa JUBILEAZĂ după al treilea succes consecutiv cu ACS Poli. Reacție neașteptată a tehnicianului Concordiei, Emil Săndoi, legată de fazele controversate

0
DISTRIBUIȚI
Ionuț Popa
Ionuț Popa, ”recordmen” pentru ACS Poli

ACS Poli s-a impus cu 2-0 pe terenul Concordiei Chiajna, rezultat care l-a bucurat mult pe antrenorul Ionuț Popa. Aflat la al treilea succes la rând pe banca timișorenilor acesta a fost fairplay la final și a recunoscut că echipa sa a câștigat norocos.

”Ne bucurăm foarte mult pentru victorie, a fost o victorie muncită. Trebuie să recunoaștem că a fost norocoasă. Am discutat la vestiar că suntem la trei puncte și să așteptăm cu bucurie cele opt puncte de la TAS, ar fi normal să vină.


Și terminăm turul în postura bucuroasă de echipă care a recuperat… Noi nu știam la începutul sezonului în ce ligă vom juca”, a declarat Ionuț Popa, la Digisport.

Golul marcate de Drăghici după ce Bălgrădean a degajat din apropiere în el din lovitură liberă și eliminarea lui Marian Cristescu de la gazde a stârnit controverse. ”Am înțeles că priveau cu seriozitate jocul de azi pentru că adversarul nu e de mâna a doua și ne simțim bine să fim apreciați. Eu de multe ori am sărit la gâtul arbitrului. Nu știu, centralul nu cred că intenționa să dea roșu la Cristescu. Nu am văzut exact ce s-a întâmplat dar cred că a dat asistentul… Acolo e o greșeală a lui Cristi Bălgrădean, a vrut să dea repede în minge și a ieșit ce a ieșit”, a spus Popa despre fazele ”fierbinți”.

Spre deosebire de alți antrenori, reacția lui Emil Săndoi, ”principalul” Concordiei, e ieșită din tipare. Acesta nu s-a aruncat în a-l condamna pe ”centralul” Adrian Comănescu. ”Ne-am bătut singuri astăzi… Nu știu ce s-a întâmplat acolo, dânsul știe mai bine. Sunt nemulțumit de deciziile care s-au luat în unele momente, ca orice antrenor, mă rog…”, a conchis Emil Săndoi pentru aceeași sursă.

ACS Poli a încheiat turul sezonului regulat al Ligii I cu zero puncte, tot pe ultimul loc, 14. Săptămâna viitoare timișorenii joacă în deplasare, la Botoșani, în etapa a XIV-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.