Lansarea compilaţiei care prezintă direcţia muzicală a Timişoarei: One Take Made in...

Lansarea compilaţiei care prezintă direcţia muzicală a Timişoarei: One Take Made in TM

0
DISTRIBUIȚI
Lansarea compilaţiei One Take – Made in TM, va avea loc duminică 16 octombrie, la ora 18, la clubul D'arc.
Lansarea compilaţiei One Take – Made in TM, va avea loc duminică 16 octombrie, la ora 18, la clubul D’arc.

Lansarea compilaţiei One Take – Made in TM – disc care conţine melodii înregistrate de zece trupe din Timişoara – va avea loc duminică 16 octombrie, la ora 18.00, la clubul D’arc.

„Fiecare dintre cele 10 trupe selectate au avut ocazia să tragă în studio două piese, (cu toate că unii, ca de exemplu BRUm s-au rezumat doar la una şi lungă, dar asta a fost opţiunea lor), dintre care pe compilaţie apare câte o piesă. CD-ul designuit de Synopsis Media în stil propriu Made in TM va fi disponibil spre vânzare, la preţul său de producţie, 20 lei. Cu această ocazie am mai scos şi o serie de tricouri „ediţie princeps” Made in TM, cele cu Romulus şi Remus, căutate de foarte multă lume, care vor fi disponibile. La eveniment am invitat doi artişti membrii componenţi ai unor trupe destul de cunoscute în oraş, Rubik’s Cube şi BAB, Alexandru Gondoci şi George Melencu, fiecare prezentându-şi proiectele proprii. Vrem să subliniem că nouă ne plac şi B-Sideurile chiar dacă pe Compilaţie apar A-Sideurile.


Dar şi în cariera mea de DJ, am folosit încă de la început – şi asta mi-a rămas ca trademark cumva – B-Sideurile, piesele nu foarte populare dar în care artisul a investit foarte multă muncă şi dragoste. Acestea mi s-au părut întotdeauna mai interesante, mai personale, mai adevărate şi mai underground“, spune Dudu, din partea Made in TM.

Cele zece nume timişorene care au înregistrat piese „one take“ în cadrul acestei campanii au fost Haos, Brum, Sebastian Spanache Trio, Melting Dice, Virgula, Sanctuar, Arc Gotic, Umbre Zidite, The Different Class şi The Case. Chiar dacă iniţial, organizatorii au plănuit şi un workshop cu ocazia acestei lansări, acesta nu va avea loc acum, fiind amânat pentru o dată care va fi stabilită în scurt timp. „La eveniment sunt invitaţi toţi cei care vor să sprijine mişcarea, muzicienii care au participat şi care sunt alături de Made in TM, critici, iniţiatorii mişcării şi partenerii lor. Compilaţia se va găsi doar la lansare, ea este în o ediţie oricum limitată ca număr de CD-uri. Este One Take până la capăt. În ceea ce priveşte workshop-ul, nu am avut timp să îl organizăm aşa cum trebuie pentru această ocazie. Îl vom ţine în acest an. Dar cum nici muzica, care a fost trasă în luna iunie – să nu uităm – nu expiră atunci când este de calitate, cu atăt mai puţin expiră knowhow-ul actorilor“, a mai adăugat Dudu.

Piesele acestei compilaţii au fost înregistrate de Răzvan Mărcuci, mixate de Uţu Pascu şi masterizate de Alin Gabriel Luculescu. Intrarea la evenimentul de lansare a compilaţiei este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.