Lovitură de teatru: un liberal, anunțat pe prima poziție la Camera Deputaților...

Lovitură de teatru: un liberal, anunțat pe prima poziție la Camera Deputaților pe lista PMP Timiș pentru alegeri UPDATE Reacția lui Alin Popoviciu

0
DISTRIBUIȚI

samartinean dna 2

Lovitură de teatru pe listele PMP Timiș, după ce ieri primii doi poziționați pentru Senat și Camera Deputaților, Ion Răducanu și Titu Bojin, s-au retras.

În urma ședinței de astăzi, cap de listă la camera deputaților s-a decis că va fi Cornel Sămărtinean, cel care se afla până acum pe lista PNL Timiș, pe poziția a șaptea. Vă reamintim că Sămărtinean a fost trimis în judecată de DNA în dosarul spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara

Pe poziția a doua pe lista PMP Timiș pentru Camera Deputaților se află Marius Dugulescu, pe locul al treilea Roxana Iliescu, în timp ce la Senat în prima poziție se află Radu Șumălan, departamentul de Fiziologia plantelor din cadrul Facultăţii de Horticultură și Silvicultură de la USAMVB din Timişoara, iar pe locul al doilea Danciu Nelica.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Un alt liberal provenit din fostul PDL, Alin Popoviciu, a spus că plecarea lui Sămărtinean nu i se pare o idee bună. „Fiecare om plecat este o pierdere pentru partid.


Eu am discutat cu domnul Sămărtinean de mai mult timp despre posibilitatea plecării din PNL. I-am spus că eu nu o să plec nici la PMP nici la alt partid și că nici plecarea sa nu mi se pare o idee bună. Mereu am spus că dacă vrei să faci politică trebuie să o faci într-un partid mare. Nu mi-aș dori ca domnul Sămărtinean să constate că PMP nu face pragul electoral și nu ajunge în Parlament. Ar fi extrem de greu pentru domnia sa să mai facă politică din poziția de fost mebru PNL plecat la PMP și ar fi extrem de greu să se mai întoarcă în PNL”, a spus Popoviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.