Mădălin Stancu și-a exersat la antrenamente execuția pentru un punct cu Satu...

Mădălin Stancu și-a exersat la antrenamente execuția pentru un punct cu Satu Mare. Ce spune mijlocașul lui ASU Poli despre meciul cu Pandurii din Cupă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Mădălin Stancu în momentul loviturii libere care i-a adus un punct lui ASU Poli
Mădălin Stancu în momentul loviturii libere care i-a adus un punct lui ASU Poli

ASU Politehnica a obținut ieri o remiză cu Olimpia Satu Mare, în condiții vitrege. Condusă cu 1-0 și cu un om în minus echipa timișoreană susținută de galeria viola s-a avântat în atac, dar singurul gol al gazdelor a venit din execuția din fază fixă a mijlocașului Mădălin Stancu. Timișoreanul crescut la vechiul club Poli se afla la doar al patrulea joc în actuala ediție a Ligii a II-a.

Stancu (24 de ani) pare să fie specialistul alb-violeților în materie de faze fixe. Deși în minutul 51 s-a acordat o lovitură liberă din care se recomandă centrarea în careu bănățeanul a ales altă soluție. ”Am vrut să dau la poartă, exersez loviturile libere la antrenamente și am zis că trebuia să încerc poarta de acolo neapărat. S-a văzut că a fost un meci greu, de luptă, starea terenului și-a pus amprenta. Având în vedere că am rămas și în zece oameni din prima repriză ne-am motivat foarte bine și în repriza a doua am demonstrat că putem face și lucruri bune… Orice punct pentru noi e foarte important, mai ales că azi a venit cu un om în minus ne dă încredere și sperăm să adunăm puncte”, a declarat Mădălin Stancu.

La fel ca și colegii săi Mădălin Stancu a ”remarcat” arbitrajul lui Vladimir Naghi.


”Arbitrajul se spune că trebuie să fie 5% pentru gazde, dar azi a fost cel puțin 5 pentru oaspeți. Se putea da penalty la Blănaru. Și puteam câștiga atunci toate cele trei puncte”, a mai spus mijlocașul timișorean.

asu-poli-satu-mare-9

”Pentru noi e un bonus”

Pentru ASU Poli urmează un meci foarte important și pentru imaginea clubului. Un duel cu Pandurii Tg. Jiu. ”Nu pot să spun dacă voi fi titular, asta antrenorul decide. Eu m-am pregătit și până acum și voi fi foarte bucuros dacă voi fi titular. Pandurii e o echipă experimentată, de Liga I, noi ne dorim să jucăm, să facem spectacol, să vină lumea la meci și să ne bucurăm de fotbal. În situația noastră asta trebuie să facem”, a subliniat Stancu.

Mădălin nu a bifat decât patru partide în B pentru ASU Politehnica, dar e totodată și singurul jucător din lotul pregătit de Sorin Brîndescu cu experiența Ligii I – șase jocuri bifate pentru Gloria Bistrița în urmă cu trei ani și jumătate. ”Pentru noi e un bonus, nu știu dacă mulți dintre noi au jucat cu o echipă de Liga I și colegii mei se vor bucura de fotbal. Sperăm ca după meciul de azi lumea să dorească să vină alături de noi, să ne susțină”, a explicat Stancu.

În lotul lui ASU Poli se află și doi jucători tineri împrumutați chiar de la gorjeni, Bogdan Dănăricu și Daniel Mărgărit. ”Vă dați seama că o să vorbim între noi și o să ne spună câte ceva despre Pandurii. Nu știu acum cu ce echipă vor juca și ei, dacă vor folosi toți jucătorii sau îi vor menaja pe cei mai importanți”, a conchis Mădălin Stancu.

Partida ASU Politehnica – Pandurii se dispută marți, de la ora 18.00, pe ”Dan Păltinișanu”, în 16-imile Cupei României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.