Migranți perseverenți: trei albanezi au încercat de două ori în două zile...

Migranți perseverenți: trei albanezi au încercat de două ori în două zile să treacă ilegal din Serbia în România. Vezi cum i-au prins polițiștii de frontieră

0
DISTRIBUIȚI

politia-de-frontiera-masina

Poliţiştii de frontieră timişeni, în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au depistat trei cetăţeni albanezi, care au încercat sa intre ilegal in Romania, din Serbia, pe jos.

În această dimineaţă, în jurul orei 06.45, acţionând în baza unei informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sannicolau Mare – I.T.P.F.


Timişoara, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, au declanşat o acţiune specifică pentru depistarea unui grup de persoane care a fost identificat în apropierea frontierei româno-sârbe, în apropierea localităţii Dudeştii-Vechi, jud. Timiş. Persoanele în cauză, aflate la marginea localităţii, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări.

Astfel, s-a constatat că este vorba despre trei cetăţeni albanezi, de sex masculin, cu vârste cuprinse între 22 şi 27 ani, asupra cărora au fost găsite paşapoarte eliberate de autorităţile din Albania. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că în urmă cu o zi tinerilor le-a fost refuzată intrarea în România, pentru neîndeplinirea condiţiilor legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului, respectiv punerea în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.