Muzică de calitate și băuturi din partea casei în deschiderea Instalart/ Obiect/...

Muzică de calitate și băuturi din partea casei în deschiderea Instalart/ Obiect/ 004 la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Les Elephants Bizarres
Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres vin la Timișoara, pe 21 octombrie, și cântă în deschiderea celui mai important eveniment de design care are loc în orașul de oe Bega. De fapt, arată organizatorii, va fi o petrecere în toată regula, cu muzică live, proiecții, coktailuri și bere din partea susținătorilor evenimentului, la care timișorenii sunt invitați să participe, să se distreze și să se inspire. Accesul publicului, pe toată durata evenimentului, este liber.

Proiectul Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank aduce la Timișoara operele unor mari designeri contemporani. Toate acțiunile Instalart angajează la dialog social sprijinind inovația și experimentul în sculptura contemporană și design. De data aceasta, proiectul îl are în centru pe arhitectul Mario Kuibus, care a conceput un traseu cultural pentru București, prezentat aici ca idee  sau soluție de bune practici.

Lansarea Instalart/ Obiect/ 004. Inspired by UniCredit Bank se va desfășura la Enoteca Amphora, în Bastion, vineri, 21 octombrie, începând cu ora 19.00. Vernisajul continuă cu expoziția proiectului la Muzeul de Artă Timișoara, în perioada 22- 31 octombrie.

Astfel, proiectul Instalart/ Obiect/ 004 grupează șase propuneri de design destinate mediului urban, ce vor putea fi vizitate de timișoreni pe parcursul a două săptămâni.

„În 2016, Instalart îl prezintă pe arhitectul Mario Kuibuș, care a conceput o propunere de traseu cultural adaptat Bucureștiului, pe care timișorenii sunt invitați să îl descopere, ca model de bune practici. Kuibuș a inițiat în 2007 proiectul TUB, care propune identitate pentru București și strategie pentru viitor. TUB este coloana vertebrală a PIDU CENTRAL BUCUREȘTI, proiect agreat, aprobat și adoptat de Primăria Capitalei. Astfel, visul lui Mario Kuibuș de a reconsidera sintagma «București – Micul Paris» este realizat”, a declarat artistul vizual Marius Leonte, președintele Isntalart.

În paralel, Instalart a invitat șase mari designeri români să interacționeze cu TUB-ul lui Mario Kuibuș. Fiecare a gândit câte un obiect, o instalație, un concept, pornind de la proiectul lui Mario Kuibuș, susținute de partenerii Instalart astfel: Dorin Ștefan, Corvin Cristian, Robert Marin, Mihai Popescu, Ștefan Barutcieff și Mădălin Gheorghe.


Fiecare propune un obiect, o instalație, un concept, care ar putea să completeze acest proiect îndrăzneț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.