Nu doar migranții trec granița pe jos: contrabandiști opriți cu focuri de...

Nu doar migranții trec granița pe jos: contrabandiști opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră bănățeni. Vezi ce transportau

0
DISTRIBUIȚI

pistol

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au observat pe raza localităţii de frontieră Zlatiţa, cu ajutorul sistemului de supraveghere, două persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre Serbia spre România, având asupra lor bagaje voluminoase. Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 14.30,

Imediat, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul sectorului, care a procedat la somarea prin voce a bărbaţilor şi deoarece aceştia nu s-au supus, au efectuat două focuri de avertisment în plan vertical, moment în care persoanele au abandonat coletele şi au fugit în vegetaţia din zonă.

În urma verificării coletelor, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, de provenienta sârbeasca, în valoare de 12.000 lei.


Poliţiştii de frontieră au identificat una dintre persoane ca fiind cetăţeanul român O.C., în vârstă de 36 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin.

Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârâşirii infracţiunii de contrabandă, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.