O nouă noapte agitată la granița de vest a României. Vezi câți...

O nouă noapte agitată la granița de vest a României. Vezi câți migranți au prins polițiștii de frontieră din Timiș

0
DISTRIBUIȚI

termoviziune07_resize

Continuă șirul nopților pline de forfotă la granița de vest a României. După ce cu o seară în urmă polițiștii de frontieră timișeni au prins 15 migranți, noaptea trecută, au reușit să mai oprească un grup de cinci persoane din drumul lor ilegal spre vestul Europei.

În jurul orei 02.20, operatorul autospecialei cu termoviziune din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga a observat un grup de persoane care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontieră spre interiorul ţării.


Imediat, mai multe patrule de intervenţie şi supraveghere a frontierei de stat împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Timişoara şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara au intervenit, grupul fiind interceptat în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii Teremia Mare.

Grupul de persoane a fost preluat si transportat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, în vederea cercetărilor. Din primele verificări s-a stabilit că sunt cinci persoane de sex masculin, patru de origine libaneză şi un algerian, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de ani. Aceştia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvîrşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate şi autorităţile sârbe în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.