Cetățean olandez suspectat pentru un asasinat în stil mafiot, prins de polițiști...

Cetățean olandez suspectat pentru un asasinat în stil mafiot, prins de polițiști în vestul României. De când era dat în urmărire

0
DISTRIBUIȚI

olandez-urmarireSooi Sander Louis de Coninck a fost, până ieri, în capul listei celor mai căutați oameni din Olanda. Polițiștii olandezi au solicitat, vineri, ajutorul polițiștilor români, iar ieri suspectul de crimă în vârstă de 42 de ani a fost depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, relatează aradon.ro

De Coninck era căutat de poliția din Olanda, fiind bănuit că ar fi implicat în asasinarea unui alt bărbat, de 27 de ani.


Atât victima, cât și bărbatul căutat au fost membri ai unei bande de motocicliști. Potrivit unor informații, olandezul avea deschisă o firmă în România. În luna septembrie 2016, locuința soției suspectului, din județul Sibiu, a fost percheziționată, fiind descoperite acolo pașaportul și permisul de conducere ale acestuia.

Victima olandezului a fost împușcată în cap în orașul Molenschotdin din Olanda, la mijlocul lunii august, de Coninck fiind dat în urmărie internațională la scurt timp după crimă.

Olandezul a fost dus de polițiștii arădeni la Curtea de Apel Timișoara pentru punerea în executare a mandatului de arestare european emis pe numele său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.