Paul Codrea critică strategia de la ASU Politehnica pentru Liga a II-a....

Paul Codrea critică strategia de la ASU Politehnica pentru Liga a II-a. De ce a refuzat să antreneze Șoimii Pâncota

0
DISTRIBUIȚI
interliga-11
Paul Codrea, foto dreapta, e mai preocupat de tinerii fotbaliști în ultimul timp

Fost antrenor la ASU Politehnica, Paul Codrea crede că la echipa susținută de suporteri era nevoie de eforturi mai mari pentru a face față cu brio B-ului. Situația lui ACS Poli e de asemenea foarte complicată în opinia timișoreanului care a făcut carieră în Italia. Codrea consideră că pe plan local ar trebui trecut peste orgolii și prin urmare să existe o singură ”Poli”.

Preocupat mai mult de creșterea juniorilor prin propria echipă ”Copa”, dar și antrenor în continuare la Ghiroda în Liga a IV-a, Paul Codrea nu a dus lipsă de oferte în toamnă. A fost dorit de Angelo Massone pe banca Pâncotei, în Liga a II-a, dar a refuzat oferta. ”E adevărat, am discutat, dar acolo știm cu toții situația și nu cred că era cazul să mă bag în așa ceva. Nu era un proiect sănătos ca să zic așa. N-au bază de antrenament, condiții materiale, bază de jucători, e greu să te duci acolo pentru că e greu să-ți pui amprenta. Am avut discuții și cu Deva, dar acolo din păcate nu am putut să merg din alte motive și momentan am rămas acasă ca să mă ocup de copii.


Din Timișoara nu m-au căutat…”, a declarat Paul Codrea pentru PRESSALERT.ro.

Din motive personale Codrea nu a fost pe banca celor de la ACS Ghiroda în ultimele partide, dar e în continuare ”principalul” echipei de lângă Timișoara. ”Suntem la luptă, dar din păcate avem niște probleme financiare care doar din iarnă se vor rezolva. Am plecat pentru că am avut probleme familiale. Dar țin legătura cu oamenii de acolo, când mă voi elibera mă voi întoarce”, a precizat tânărul antrenor.

”Trebuiau să-și facă altă strategie”

Fostul internațional s-a referit și la situația lui ASU Poli în B, nou promovată aflată după zece runde în zona retrogradării. ”Suferă. E clar că fără bani e destul de greu. E clar că și în vară, ASU a știut ce jucători are și poate trebuia să fie mai concretă. Eu știu că au o politică pe bani puțini, dar pe bani puțini și rezultatele sunt pe măsură. Nu știu de ce se miră așa de mulți că au asemenea rezultate. Trebuiau făcute niște eforturi mai mari dacă vrei să ai pretenții. Pentru că așa, ca să fii ciuca bătăilor nu convine nimănui cred, nici suporterilor, nici clubului. Pentru că bani oricum cheltui, Liga a II-a costă, e timp pierdut până la urmă și bani irosiți. Trebuiau să-și facă altă strategie, părerea mea e că au greșit puțin aici”, a spus Paul Codrea. El s-a despărțit de gruparea fanilor când aceasta era pe locul 1 în Liga a IV-a la jumătatea sezonului în care a făcut pasul spre C.

Codrea nu vede cu ochi buni nici status quo-ul de la ACS Poli, codașă în Liga I și cu -6 puncte în clasament. ”Le ei din start era o mare problemă. Depunctarea aia e criminal de mare și era clar că șansele lor sunt mici. Sunt foarte mici în continuare, dar se pare că au intrat puțin pe un făgaș mai normal, s-au făcut ceva plăți, poate situația financiară se redresează, dar e clar că ceva nu e în regulă… Eu cred că cele două trebuie să se unească, sunt prea multe orgolii”, a conchis fostul mijlocaș al lui Siena și Torino.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.