EXCLUSIV PMP Timiş are liste oficiale cu candidaţi pentru parlamentare. Vezi care...

EXCLUSIV PMP Timiş are liste oficiale cu candidaţi pentru parlamentare. Vezi care sunt surprizele şi cine a plecat la Ilfov de supărare

2
DISTRIBUIȚI
ion raducanu pmp (6)
Ion Răducanu

După săptămâni întregi de negocieri şi deplasări la Bucureşti, PMP Timiş are liste cu candidaţi oficiale, aprobate şi de la nivel central.

Aşa cum am anunţat în urmă cu câteva zile, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Ion Răducanu, deputat şi preşedinte al PMP Timiş.


Cap de listă la Senat este Titu Bojin, consilier judeţean al PMP şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş şi al PSD Timiş.

Cea mai acerbă luptă s-a dat pentru al doilea loc de pe lista pentru Camera Deputaților. Printre doritori s-au numărat Roxana Iliescu, președintele PMP Timișoara, consilierul local Marius Dugulescu și secretarul PMP Dorin Cândea. După ce poziția a doua a fost adjudecată de Dugulescu, Cândea a decis să plece să candideze la Ilfov, loc unde se pare că va prinde poziția a doua pe lista pentru Camera Deputaților. Mai mult, Cândea a fost și suspendat din funcție de Ion Răducanu, pe durata campaniei. Locul trei pe listă i-a revenit lui Marian Costea, liderul PMP Lugoj.

Dacă Bojin a fost de neclintit din prima poziție pe lista pentru Senat, organizația PMP Timiș a purtat mai multe negocieri pentru ocuparea celei de-a doua poziții la Senat. Fostul senator PDL Gheorghe David a refuzat să intre în cursă, astfel că PMP-iștii au avut de ales între Nelica Danicu și Radu Șumălan, acesta din urmă având câștig de cauză.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.