Americanul Rambo sare în sprijinul ”Leilor din Banat”. Cine e jucătorul transferat...

Americanul Rambo sare în sprijinul ”Leilor din Banat”. Cine e jucătorul transferat de urgență la BC SCM Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Dominique Rambo, în acțiune pentru Lugano. Foto: indoorsports.ch
Dominique Rambo, în acțiune pentru Lugano. Foto: indoorsports.ch

BC SCM Timișoara a mai transferat un jucător după problemele de efectiv acuzate în ultimul eșec cu Steaua. Fundașul american Dominique Rambo sosește la ”lei” de la ”tigrii” elvețieni de la Lugano.


El va fi al șaselea străin de sub comanda antrenorului Nenad Mandic în acest sezon.

Rambo (25 de ani) baschetbalistul, nu personajul interpretat de Sylvester Stallone a fost transferat de ”lei” după eșecul cu 71-85 de pe terenul Stelei. Meci în care tehnicianul alb-violeților a apelat la serviciile a doar șapte jucători. Lotul timișorean a suferit mai multe pierderi după startul sezonului. În utlimul meci nu a putut fi folosit nici precedentul nou sosit, Alin Andrieș, în timp ce Cakarevic nu a efectuat deplasare tot din cauze medicale.

Dominique Rambo evoluează pe postul de fundaș, în zona din teren din care va lipsi o perioadă tânărul căpitan Zoran Milencovici. Mai mult, nici Otasevic nu e 100%. Americanul vine din campionatul Elveției, unde a avut medii de 15,9 puncte, 5,2 pase decisive, 4,8 recuperări, pe meci, pentru Lugano Tigers în ediția 2015-16. În Statele Unite Dominique a jucat pentru SAGU Lions, în campionatul colegiilor, NAIA, unde în ediția 2012-2013 a fost ales în ”primul 5” al sezonului.

Următorul joc al ”leilor bănățeni” va fi pe teren propriu, în weekend-ul următor, cu BCMU Pitești, tot în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.