Robu, APEL disperat către primarii PDL. Ce liberal ar putea „zbura” de...

Robu, APEL disperat către primarii PDL. Ce liberal ar putea „zbura” de pe lista pentru Camera Deputaţilor pentru un armistiţiu

0
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-pnl

Şedinţă fără circ astăzi, la întrunirea Biroului Politic Județean al PNL Timiș. Profitând de faptul că primarii nemulțumiți că nu au reușit să își impună un candidat pe lista pentru Camera Deputaților au absentat, Nicolae Robu a ținut să informeze participanții că de fapt edilii din vechiul PDL nu susțin un singur candidat, ci mai mulți. După ce a încercat să inducă ideea că de fapt primarii fac jocuri de putere şi sunt dezbinaţi şi indecişi, Robu le-a trimis tuturor edilor un mail prin care îi invită la întâlnirea cu Alina Gorghiu.

„Vă invit încă o dată, vă invit SPECIAL, în nume propriu, dar şi în numele doamnei Preşedinte Alina Gorghiu, la întâlnirea cu domnia sa de mâine, vineri, de la ora 15.30, a BPJ, Birou din care dv.


faceţi parte cu toţii. Veţi avea ocazia să spuneţi în acel cadru tot ce doriţi, inclusiv să propuneti BPJ – în care aveţi singuri 37% din voturi, la care se pot adăuga oricâte altele de la ceilalţi membri – un candidat pe care îl considerati cel mai potrivit să vă reprezinte special interesele şi care să ocupe acel loc 3 la Camera Deputaţilor despre care se discută de atâta timp – se discută, din păcate, doar în afara BPJ, în condiţiile în care doar BPJ poate aproba. Accentuez ca mâine este ultima zi în care se mai poate interveni asupra listelor, pt că luni este ultima şedinta BPN de validare a lor. Cu speranţa ca mâine ne vom reîntregi, în sfârsit, echipa, vă asigur de tot respectul meu şi de dedicarea 100% intereselor partidului. Cu stimă, Nicolae Robu Preşedintele PNL Timiş” , le-a comunicat edilul Robu colegilor săi, şefi de primării.

Amintim că locul III de pe lista de la Camera Deputaţilor este ocupat momentan de Balint Petrescu, care însă ar putea pierde în favoarea primarului Petru Roman, din Deta, dacă primarii dau curs invitaţiei lui Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.