S-a redeschis prima locație Bistro Fresh Kebab din Timișoara. Clienții sunt așteptați...

S-a redeschis prima locație Bistro Fresh Kebab din Timișoara. Clienții sunt așteptați cu produse preparate chiar în fața lor FOTO (P)

0
DISTRIBUIȚI

14580341_10205355498446528_627349585_n

Timișorenii pofticioși care iubesc mâncarea, dar mai mult decât atât, prețuiesc sănătatea, sunt așteptați să treacă pragul unui restaurant din Piața Victoriei. Este vorba de Bistro Fresh Kebab, unde clienții sunt așteptați cu produse sănătoase și proaspete. Restaurantul este unul inedit, asta pentru că bucătăria acestuia este deschisă, astfel că pâinea este coaptă în fața clientului, iar kebab-ul este preparat tot sub ochii lui.

Marius Dumitrescu, managerul Fresh Kebab, a precizat că restaurantul din Piața Victoriei este primul deschis în Timișoara, dar acesta a fost închis pentru că spațiul era extrem de mic. Între timp, spațiul a fost lărgit, iar astăzi, noua locație din centrul Timișoarei a fost redeschisă. În prezent, există două restaurante Fresh Kebab în capitala Banatului, iar la anul se va deschide cea de-a treia, la Iulius Mall.

„Apoi ne lărgim pe România. Este un sistem pe care l-am dezvoltat pentru francizare, și nu doar pentru noi.


Timișorenii sunt invitați să vină la Fresh Kebab pentru că totul este manufactură, începând de la pâine și terminând cu montatul. Totul este open space, bucătărie deschisă, se vede absolut totul. Folosim doar produse fresh, pâinea este coaptă de noi în fața clientului, este făcută de noi. Folosim salată, roșii, ceapă, dressing de iaurt. Asta e tot ce băgăm în toate produsele noastre. Mai avem niște produse noi, precum fresh box cu orez sau humus. Toate sunt produse proaspete, nimic nu e făcut dinainte”, a explicat Marius Dumitrescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.