Examen european pentru SCM Politehnica. Ce așteaptă tehnicianul Pero Milosevic de la...

Examen european pentru SCM Politehnica. Ce așteaptă tehnicianul Pero Milosevic de la alb-violeți în returul cu Arendal

0
DISTRIBUIȚI
Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica
Pero Milosevic, tehnicianul lui SCM Politehnica

SCM Politehnica Timișoara pare ușor favorită în returul cu OIF Arendal, meci din al II-lea tur preliminar al Cupei EHF. Alb-violeții s-au impus la limită în Norvegia iar antrenorul Pero Milosevic încearcă să-și țină elevii concentrați pentru duelul decisiv de mâine.

SCM Poli s-a impus în prima manșă cu 24-23 și vin după un succes categoric în campionat, 28-20 cu Turda. Cu toate acestea, tehnicianul muntenegrean al alb-violeților rămâne precaut. ”Acest meci va fi mai greu pentru noi, decât primul. Nu trebuie să ne relaxăm, din contră trebuie să-l jucăm chiar mai bine, la maximum.


Apărarea trebuie să funcționeze la fel ca în ultimele două meciuri, în Norvegia și contra Turdei. Trebuie, de asemenea, să fim pregătiți și pentru duelurile directe. În primul meci, ei s-au apărat 5+1, acum poate vor face 6-0, vom vedea dacă vor fi schimbări, iar noi în atac ne vom adapta și vom juca pentru orice fel de defensivă a lor”, a declarat Pero Milosevic.

”Victoria din tur ne dă un pic mai mare încredere, dar să nu uităm că în ultimele șapte zile jucăm a 3-a partidă importantă, la care s-a adăugat și o deplasare lungă. Poate unora li se va părea ușor, pentru că am câștigat în deplasare, dar nu-i subestimăm, au o echipă solidă, au fost primii în sezonul regulat trecut, au jucători buni, unii dintre ei și de națională, plimbă mingea rapid până la extreme, dar noi trebuie să ne apărăm impecabil și să jucăm foarte disciplinat în atac”, a precizat antrenorul lui Poli.

Ca de fiecare dată Pero Milosevic își dorește ca publicul să fie al optulea jucător. Biletul de intrare la meci costă 10 lei. ”E foarte important ca publicul să vină, să ne sprijine, pentru că dacă vom câștiga va fi un rezultat fenomenal pentru Timișoara și pentru Banat. Să încheiem această dublă cu două victorii înseamnă mult pentru noi, pentru Timișoara”, a conchis Milosevic.

Jocul SCM Politehnica Timișoara – OIF Arendal se dispută mâine, de la ora 19.00, în Sala ”Constantin Jude”. Brigada de arbitri e formată din elvețienii André Philipp Buache și  Marco Meyer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.