SCM Politehnica pierde la capătul unei noi încleștări dure la Odorhei. Încă...

SCM Politehnica pierde la capătul unei noi încleștări dure la Odorhei. Încă un joc cu tensiune pentru timișoreni în Liga Zimbrilor

0
DISTRIBUIȚI
SCM Politehnica
SCM Politehnica

Formația de handbal alb-violetă a avut parte de un nou joc strâns în campionatul intern. SCM Politehnica Timișoara a cedat la un gol diferență, scor 23-24, pe terenul celor de la HC Odorhei. Gazdele păreau desprinse spre final, dar elevii lui Pero Milosevic s-au apropiat periculos și puteau smulge un punct după un meci foarte tensionat.

SCM Poli a fost condusă la început dar a revenit pe finalul primei reprize și a condus la două goluri diferență (7-9).


Momentul psihologic al partidei părea să vină cu un minut înainte de pauză. ”Expulzarea” lui Fenici a declanșat mânia băncii timișorene, care a ”obținut” astfel o eliminare temporară suplimentară. Odorheiul a egalat la 10 și apoi a întors jocul în favoarea sa. Elevii lui Vlad Caba au preluat conducerea și nu au mai cedat-o până la final. În minutul 48 scorul devine 19-14 dar bariera de +5 nu a fost suficientă pentru un final liniștit. Poliștii au revenit spectaculos când mai erau sub un minut și jumătate din timp și Odorheiul păstra un avataj de trei goluri. Deși s-au apropiat la un gol distanță de remiză după reușita lui Vuk Milosevic pentru 22-23, Szasz de la gazde a punctat când mai era prea puțin timp pentru o recuperare-minune. Meciul s-a încheiat în huiduieli după o fază care l-a avut în prim plan pe același Vuk Milosevic.

Poli nu stă deloc bine în campionat, adunând cinci înfrângeri în zece jocuri. Elevii lui Pero Milosevic au o misiune mai ușoară pe teren propriu în următoarea rundă, primesc replica Făgărașiului în jurul datei de 12 noiembrie.

SCM Politehnica (marcatori): Santeiu (3 goluri), M. Simovic (1), Fenici (4), Lazarov (1), Marjanovic (5), L. Ștefan (2), M. Lasica (2), V. Milosevic (5).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.