BC SCM Timișoara a plătit tribut absențelor în Capitală. Pe ce jucători...

BC SCM Timișoara a plătit tribut absențelor în Capitală. Pe ce jucători nu a putut miza Nenad Mandic contra Stelei

0
DISTRIBUIȚI
BC SCM Timișoara are probleme de efectiv. Foto: Emanuel Titus Ilieși
BC SCM Timișoara are probleme de efectiv. Foto: Emanuel Titus Ilieși

”Leii din Banat” au cedat la o diferență de 14 puncte la București în runda a patra a Ligii Naționale. Steaua CSM Eximbank s-a impus cu 85-71 în fața lui BC SCM Timișoara după un început echilibrat de joc. Tehnicianul alb-violeților, Nenad Mandic, a acuzat absențele din motive medicale pentru eșecul suferit ieri.

19-19 a fost scorul primul sfert al partidei. Al doilea a fost cedat cu 18-27 după ce la un moment dat BCT-ul conducea cu 28-26 (min.


15). După pauză jocul a trecut din nou printr-un moment de echilibru, dar apoi gazdele de la Steaua CSM s-au desprins spre victorie. 20-16 a fost rezultatul pătrimii finale, într-un joc în care alb-violeții au contat în teren doar pe șapte oameni, cu toții marcatori.

Pe lângă absența de lungă durată a lui Zoran Milencovici, bănățenii nu i-au putut folosi ieri pe Cakarevic și Andrieș, tot din motive medicale, în timp ce Otasevic și Jeremic au jucat având probleme mai minore. De asemenea, tinerii Albu și Morițchi au rămas doar pe bancă în duelul cu Steaua.

Coșgheterul partidei a fost stelistul Nikola Jevtovic, cu 27 de puncte înscrise. Cei mai buni marcatori al ”leilor” în acest joc au fost Milos Komatina și Mladen Jeremci, ambii cu câte 15 puncte. Ei au fost urmați la capitolul puncte de colegii: Diaz 13 puncte, Păun 9, Drăgușin 8 (9 recuperări), Otasevic 6 și Popa Calotă 5 puncte.

”Băieții au dat totul în teren, dar cu o astfel de rotație scurtă nu puteam obține mai mult. Am fost nevoit să-l folosesc pe Păun întreg meciul pe poziția 3; Otasevic a jucat cu piciorul bandajat, iar Cakarevic a avut mari dureri de spate. Trebuie să-i recuperăm pe cei accidentați, căci săptămâna viitoare avem un meci dificil cu Piteștiul”, a spus antrenorul Nenad Madic după partidă.

În următorul joc BCT-ul, cu record 2/2 până acum, primește replica celor de la BCMU Pitești, sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.