Surpriză pe lista finală de candidați a PSD Timiș. Vezi ce lider...

Surpriză pe lista finală de candidați a PSD Timiș. Vezi ce lider social democrat lipsește UPDATE Ce spune

2
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu lansare psd 6

PSD Timiș a anunțat, astăzi, listele complete pentru alegerile parlamentare din luna noiembrie după ce ”comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş a validat astăzi listele pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, propunerile urmând să primească votul final în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional”. La Senat, primul pe listă este fostul prefect Eugen Dogariu, urmat de actualii deputați Adrian Diaconu și Dorel Covaci, pe ultimul loc aflându-se Ramona Olteanu, fost consilier local.

La Camera Deputaţilor pe primul loc este președintele executiv al PSD Timiș, Călin Dobra, urmat de consilierul local Alfred Simonis, consilierul județean Adrian Pau, de Bianca Gavriliţă, director al spitalului din Gătaia, senatorul Matei Suciu, deputatul Petru Andea, consilierul județean Mihai Ritivoiu, lidera OFSD Timiș, Romaniţa Jumanca și consilierii locali Sorin Ionescu și Luminţa Ţundrea.


Marele absent de pe liste este deputatul Florin Bârsășteanu, președintele PSD Timișoara, care a fost acuzat de ANI de incompatibilitate.

UPDATE Președintele PSD Timișoara Florin Bîrsășteanu a declarat pentru PRESSALERT.ro că nu din cauza raportului ANI nu mai este pe listă. „A fost opțiunea mea să nu stau pe lista asta. Am o provocare profesională mai importantă de care vreau să mă onorez – de câteva zile sunt președintele în funcție al Societății Române de Radiologie. Aici e tot tâlcul. Am preferat să mă ocup cu toată energia de acest proiect”, a susțint Bârstășteanu. Întrebat dacă rămâne în funcția de la partid, deputatul a răspuns: „deocamdată rămân președintele PSD Timișoara, vom vedea ce va mai fi”.

2 COMENTARII

  1. Care clasa politica noua domnule Dan? Toti sunt mai vechi ca istoria in PSD Timis. Au fost mai in spate la “lustruit” diverse obiecte. Sa I cerem la domnului Grindeanu CV ul lui Simonis . Prima lui meserie adevarata Lipitor de afise apoi consilier local. S a plictisit de cluburile din Timisoara si vrea la Bucuresti. Despre Dobra nu am comentarii, e de notorietate, las DNA ul. Pau probabil e fantoma lui Ciobanu care I bantuie pe unii ce I au dat un usor branci in groapa. Fetele alea doua , Ramona si Bianca au cam terminat cu argintaria lui Grindeanu si acum probabil se duc sa o resolve si pe a lui Dragne ca e de valoare mai mare, mostenire de famile, DE!
    Adi Diaconu?? Te apuca rasul. Asta s a vandut ( in scopuri strict personale) la toate partidele de pe esichierul politic, de cand l a pus Ciobanu sef la PPDD Timis. Astia sa ne voteze noua legi? Mai bine le taie mainile si le trimite 4 ani la Dragnea ca stie el ce sa faca cu ele si in sensul asta se face economie de bilete de avion , cazare la hotel in Bucuresti, etc. Pentru mine adevarata surpriza nu e absenta lui Barsasteanu de pe liste ci a lui Ionel Mateescu zis “Mateo”. Sanatate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.