Ţapinarii versus Nicu Alifantis : „Nu ştiu ce a avut cu noi,...

Ţapinarii versus Nicu Alifantis : „Nu ştiu ce a avut cu noi, chiar n-am greşit cu nimic, dar în muzica asta bună e dezbinare“. Vezi când va avea loc un nou concert

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Ţapinarii, va susţine un nou concert la Timişoara, unde conform mărturisirilor proprii pregătesc „un concert cu muzici fără limite, cu ironie şi umor sănătos“.
Trupa Ţapinarii, va susţine un nou concert la Timişoara, unde conform mărturisirilor proprii pregătesc „un concert cu muzici fără limite, cu ironie şi umor sănătos“.

Ţapinarii, „trupa vocal instrumentală de doua voci şi o chitară”, supranumiţi „Trubadurii pentru divorţuri”, va susţine un nou concert la Timişoara, joi 6 octombrie, de la ora 22.00, la 80s Pub unde, conform mărturisirilor proprii, pregătesc „un concert cu muzici fără limite, cu ironie şi umor sănătos“.

Formaţia alcătuită din Cosmin Covei şi Adrian Tănase a avut parte de un „mic scandal“ în această vară, după ce au susţinut un concert în cadrul Gărâna Folk Festival.


Nicu Alifantis  a postat pe Facebook un text în care i-a atacat pe cei doi muzicieni, care a fost urmat de un drept la replică al celor de la Ţapinarii. „Nici nu ştiu ce a avut cu noi atunci, noi chiar n-am greşit cu nimic, dar aşa e în muzica asta bună, e dezbinare. Nu ştiu de ce e aşa dezbinare. Poate ar trebui să nu ne mai dăm cu pietre în cap unii altora“, ne-a declarat Adrian Tănase.

Formaţia Ţapinarii are nouă materiale discografice şi este singura trupă care are un turneu naţional Anti-Valentine’s Day, care luptă împotriva dulcegăriilor ipocrite. Cu versuri sincere, trupa a fost invitata in cele mai importante festivaluri din Romania – Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timişoara, Padina Fest, Sighişoara Medievală, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week. Formaţia a colaborat cu foarte mulţi artişti neconvenţionali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fără Zahăr, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Mihnea Blidariu – Luna Amară. „Vrem să felicităm Timişoara pentru titlul de capitală culturală europeană în 2021 şi aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem cu publicul nostru din acest oraş. Lucrăm la câteva piese noi care vor fi prezentate la turneul nostru din februarie 2017….până atunci….mi-a mai crescut părul un pic“, ne-a declarat Adrian Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.