Timișoara Saracens, în sprijinul unei fetițe. Ce gest de gentlemeni au făcut...

Timișoara Saracens, în sprijinul unei fetițe. Ce gest de gentlemeni au făcut campionii care se pregătesc de un important meci în Europa

0
DISTRIBUIȚI
saracens cup (15)
Timișoara Saracens, cu ultimul trofeu

Clubul de rugby fanion al Banatului a sărit în sprijinul Brianei, o fetiță care are nevoie de de continuarea terapiilor pentru a spera la o copilărie normală. Timișoara Saracens RCM a donat un tricou și un balon, ambele cu semnăturile jucătorilor, pentru această cauză. Obiectele vor fi licitate înaintea partidei din Challenge Cup cu scoțienii de la Edinburgh.

Briana (5 ani) s-a născut cu o afecțiune gravă, tetrapareza spastică, situația ei fiind prezentată anul trecut pe PRESSALERT.ro.


Fetița nu se poate mișca precum ceilalți copii, dar își poate continua terapiile pentru a spera la o viață normală. În sprijinul ei au sărit rugbiștii de la Timișoara Saracens. Clubul bănățean a donat un tricou oficial și un balon de joc, ambele cu autografe, pentru a fi licitate. Doritorii o pot face AICI. Oferta cea mai mare primită până vineri, 14 octombrie, va fi câștigătoare. Fondurile obținute o vor ajuta direct pe Briana.

Stelian Burcea (foto, jos) și compania se pregătesc în această perioadă de un meci dificil, dar îndelung așteptat. Timișoara Saracens va înfrunta puternica Edinburgh, sâmbătă, pe ”Dan Păltinișanu” (ora 14), în grupele Challenge Cup. Rugbiștii se vor întâlni cu fanii înaintea partidei, miercuri, ora 18.30, la mall (zona Poema – demisol), pentru a-și prezenta noul echipament.
14520336_10207269398069087_3582033431563647098_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.