Un an de la tragedia din clubul Colectiv. În ce stare este...

Un an de la tragedia din clubul Colectiv. În ce stare este singurul supraviețuitor al formației Goodbye to Gravity VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

andrei galut goodbye to gravity facebook

Singurul supraviețuitor al incendiului din clubul Colectiv, din trupa Goodbye to Gravity, arădeanul Andrei Găluț, este, un an mai târziu, încă în spital. Solistul a suferit mai multe intervenții chirurgicale pentru refacerea pielii în zone în care a fost distrusă de arsuri și continuă recuperarea medicală pentru a-și putea folosi mâna dreaptă.

Găluț a fost tratat în primă fază la o clinică din Olanda, apoi a fost transferat la una privată din Germania.


Potrivit familiei tânărului de 32 de ani, Andrei e nevoit să se mute dintr-o țară în alta, în funcție de locul în care se află clinicile la care trebuie să fie tratat. „Evoluția sa este bună și stă mai bine și cu moralul, merge la psiholog și a devenit tot mai încrezător că va putea reveni acasă curând, poate de sărbătorile de iarnă”, a spus un apropiat citat de presa locală.

În urmă cu o săptămână, pe pagina de Facebook a trupei Goodbye To Gravity a fost postat un clip nou, pentru piesa „Heed the Call”. „La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat «Mantras of War». Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume”, este începutul mesajului postat pe rețeaua de socializare.

Reamintim că în urma incendiului din 30 octombrie 2015, arădeanul Andrei Găluț a suferit arsuri pe mâini, faţă şi umăr, precum și arsuri pe căile respiratorii. El a fost însă singurul supraviețuitor al trupei rock Goodbye to Gravity, care susținea un concert în clubul Ciolectiv din București. În urma incendiului și-au pierdut viaţa 64 de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.