Grup de migranți, descoperit de autorități pe marginea drumului, la 15 kilometri...

Grup de migranți, descoperit de autorități pe marginea drumului, la 15 kilometri de graniță. Vezi cum au ajuns acolo

0
DISTRIBUIȚI

migranti%20lunga2

O nouă captură de migranți făcută astăzi de polițiștii de frontieră timișeni.


În baza unor informații deținute, oamenii legii de la Denta și Deta au reușit să depisteze și să prindă un grup de migranți, format din 17 persoane.

Persoanele în cauză, care mergeau pe marginea șoselei la intrarea în localitatea Denta, la mai bine de 15 kilometri de vama Moravița, au fost preluate şi conduse la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul primelor cercetări s-a constatat că grupul era format din 17 persoane, cetăţeni vietnamezi, sirieni şi afgani, șase bărbaţi şi șapte femei, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, însoţiţi de patru minori, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, care nu deţineau documente de identitate asupra lor. Aceştia au trecut frontiera din Serbia în România, pe jos, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată vor fi anunţate autorităţile de frontieră sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului, respectiv punerea în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.